Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaudia90

Negatywny test mimo ciąży

Polecane posty

Gość Klaudia90

Robiłam 3 testy każdy negatywny, a okresu juz nie ma 2 tyg czy to moze byc to o czym myśle?? :)

Gość gość
zaburzenia hormonalne to pewnie to ,bo po 2 tygodniach test napewno by juz wyszedł ,takze do lekarza i zacząć się leczyc

Gość gość
A czemu myślisz o ciąży skoro testy negatywne?

Gość gość
udaj sie do lekarza bo byc moze cos z hormonami nie tak, a oprocz braku okresu cos Ci dolega? mi sie czesto spoznial nawet dwa mc i okazalo sie ze mam za wysoka prolaktyne

Gość gość
Mam skurcze podbrzusza i śluz leci jak oszalały. I czasami kreci mi sie w głowie.

Gość gość
Test na takim etapie wykrywa ciąże. Idź na beta hcg jeśli uważasz że test z moczu się myli.

Gość gość
to moze byc coś z przydatkami,radzę to skontrolować

Gość gość
przeciez wiadomo ze to nie ciąża. po co sie niepotrzebnie nakrecasz. myslisz ze test 2 tyg po terminie @ nie wykaże ciąży?! gdybys była to by wykazał bo miałabys juz wysoki poziom hormonu...

Gość gość
brak miesiaczki to nie zawsze ciąża ale autorka tak się nakręciła ze pewnie brzuch już też jej urósł

ja robiłam 4ry testy, każdy z apteki i każdy innej firmy i tylko jeden pokazał ciążę... a poszłam do lekarza i się okazało że jestem w szóstym tygodniu ciąży :) na potwierdzenie robiłam bete i wyszło ze tak:) wiec nie gadajcie, że los jest przesądzony bo według mnie nie jest :)

Nie nakręcam sie tylko znam przypadki ze test nie wykrywał a ciąża była. A robilismy to w płodne wiec jakies podejrzenia moge miec.

Tomaszkowa to jedna możliwe ze ciąża ;) jeśli nie dostane okresu to w pt ide do lekarza wiec sie okaze co i jak.

jak dla mnie jest to prawdopodobne bo sama tak miałam :) więc wiem co to znaczy:) a nie możesz wcześniej zrobić bety?

Gość gość
mi na takim etapie też testy wychodziły negatywne. Dopiero HCG z krwi pokazalo ciążę.

ja płaciłam coś około 35 zł ale pewność masz tego samego dnia:) po co się stresowac? i domyslac? podzwon najpierw a później jedź tam gdzie robią od reki:) TRZYMAM KCIUKI :)

Ulżyło mi że nie jedna mam taki "problem". Bo w sumie moze byc to objaw jakiejś choroby, ale będe szczesliwa jesli wyjdzie ze to jednak ciąża :)

ja tam wychodzę z założenia, że skoro kochaliście się w dni płodne a okres Ci się spóźnia właśnie od tego miesiąca to czemu akurat teraz miałby być to hormony??? no proszę Cię:) ja miałam też już ileś tam dni po okresie a testy były negatywne;) leć na bete i będziesz wszystko wiedziała :) mam nadzieje, ze Wam się udało :)

Też mam taką nadzieje ;) Chyba zrobie ten test beta bo moja cierpliwość sie kończy :P a gdzie tam przyszły piątek ;)

kochana no jasne, że zrób:) ja już jestem w 19stym tygodniu:) trzymam kciuki żeby się okazał pozytywny:) ja po moim ostatnim tescie aptecznym i po ujrzeniu jednej kreski sie załamałam bo przeciez wczoraj byłam w ciazy a dzis juz nie? no i tego samego dnia mąż mnie zawiózł na prywatną wizytę a nastepnego na bete i wszystko sie rozjasniło :)

Gratulacje! :) mojej znajomej dopiero test wykazał ciąże w 7 tyg... a mojej siostrze od razu. Wiec to chyba zeleży od organizmu :) dam znać co i jak za jakiś czas ;)