Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciazapomocy

Czy jestem w ciazy pomocy

Polecane posty

Gość ciazapomocy

Uprawialiśmy seks 1 czerwca (do tego czasu miałam cykle 28-34 dni), więc wypadał mniej więcej 17 dzień cyklu. Pękła nam guma, ale nie doszedł w środku tylko od razu założył nową. Kolejny okres powinnam dostać 11 czerwca, ale się nie pojawiał. Zaczęłam schizować, ale wszystko tłumaczyłam stresującą sesją, obroną pracy licencjackiej i pracą. W końcu zrobiłam test, bo nie wytrzymałam. Zrobiłam go po południu, wyszedł negatywny. Po tygodniu przyszedł okres więc już się uspokoiłam. Później wyruszłam w podróż stopem po Europie, okres miałam dostać 20 lipca. Jest 23 sierpnia, a ja nadal go nie mam. Może jest to spowodowane pracą, przemęczeniem organizmu, bo w końcu nie codzień podróźuje się z 20kg plecakiem w 40 stopniowym upale. Wróciłam w tej podróży 1 sierpnia, więc wydaje mi się, że miesiączka powinna już być! Dodam, że zrobiłam jeszcze jeden test tym razem rano. Wypadałoby (gdybym była w ciąży) na 10-11 tydzień. Wyszedł negatywny, ale myślę, że spojrzałam na niego po minucie, a po 5 już nie. Od jakiś 5 dni, mam jakby ściśnięte gardło, a od wczoraj wystąpiły skurcze w podbrzuszu. (przed okresem nigdy tak nie miałam). Nie przytyłam, wręcz przeciwnie schudłam z 60 kg do 57. Kiedyś już miałam taką sytuację, że nie miałam miesiączki przez 3 miesiące. Nie mogę być w ciąży, bo to było z kolegą. Pierwszy raz doprowadziłam do takiej sytuacji.

Gość hmmmhm
Moim zdaniem nie, ale dla pewnosci bym poszla do ginekologa

Gość gość
Moim zdaniem to problemy inne niż ciąża. Zapisz się jak najszybieciej do gina.

Gość gość
Tak jestes gratuluje

Gość chyba raczej nie
ale lepiej sie upewnij

Gość ciazapomocy
Blagam niech mi ktos pomoze