Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KingaStefankaFanka

Pytanie o miesiączkę

Polecane posty

Czy u was okres zawsze wygląda tak samo? Bo ja zawsze miałam 5 dni, a teraz coś mi się pochrzaniło :o przeważnie mam normalnie, ale raz kiedyś zaczyna sie bardzo dziwnie...dosłownie krew buchnie nagle i jest katastrofa :p i brzuch mnie bardziej boli...ale za to okres trwa tylko 3 dni. Poza tym czuję sie tak jak zawsze. Zastanawiam sie wlaśnie czy to jest calkiem ok i czy inni też tak mają...

Ja bym sie cieszyła 3 dniowym okresem :P A tak na poważnie, możliwe że zmiana pogody, ciśnienie i takie tam też mogą mieć na to wpływ. Od kiedy tak masz??

Aha, ale co miesiąc czy z przerwami? Bo jak z przerwami to może tak masz i juz :P a jak chodzisz do ginekologa i Ci nic nie wykrył to chyba wszystko w porządku :)

Gość gość
Patrzcie, tak się mądrzy na temacie o dzieciach, a nawet wie nic o swoim ciele i miesiączkowaniu. Brawo.

Oczywiście zapytam lekarza, ale wizytę mam dopiero za dwa miesiące i nie chce mi sie iść prędzej. No właśnie nie za koleją, raz mam tak nagle, a potem znowu 2 razy normalnie, albo trzy razy i znowu dziwnie :o i z niczym sie to nie łączy tzn z żadnymi chorobami, lekami ani innymi czynnikami.

No ale jak nie masz żadnych dziwnych objawów to chyba wszystko ok ;) może zacznij brać hormony wyreguluje Ci sie :) Ja brałam i miałam okres jak w zegarku i zawsze tyle samo dni :)

Gość gość
A to czysta żywa krew jest tylko, czy ze skrzepami, a bóle to taki nagły mocny skurcz?

No ja tak nie miałam, zawsze 5 góra 6 dni. Lekarz Ci powie co i jak jednak on sie na tym lepiej zna niż JA ;)

No ja tak nie miałam, zawsze 5 góra 6 dni. Lekarz Ci powie co i jak jednak on sie na tym lepiej zna niż JA ;)

Gość gość
To nie wiem :D Choć to pojęcie względne normalny ból ;) Ja mam przez dwa pierwsze taki w*********y, ćmiący, tępy ból i bóle krzyża i średnie krwawienie, po czym 12-16 godzin przerwy i mocniejsze krwawienie z silnym skurczem, jeden, dwa dni. U mnie to jest norma, zazwyczaj 5 dni. Nie spotkałam się z takim jak ty opisujesz, faktycznie lepiej to skonsultuj z lekarzem.

U mnie normalny ból to niezbyt silny ból w dole brzucha i takie dziwne jakby zimno aż w kościach. Zazwyczaj biorę tabletkę w pierwszy dzień raz i potem już nie muszę. Dzięki za link