Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaradnaKobietka

Panowie ktorzy z calego serca

Polecane posty

Gość zaradnaKobietka

I prawdziwie kochacie swoje zony/partnerki - jak traktujecie je na codzien Jak dzielicie sie obowiazkami domowymi , kto dysponuje pieniedzmi, ktore z was pokrywa koszta wspolnego utrzymania itd.. Jak wyglada wasze zycie codzienne ? Prosze bez zlosliwych komentarzy.. Zapraszam do rozmowy ;)

Gość prawdziwy męzczyzna
ja trzymam całą kase, zajmuje sie biznesem, oszczednosciami, inwestycjami, opłacam wszystkie rachunki, żarcie, wyjazdy, samochody itd. mojej założylismy firme i ma tyle co na swoje wydatki, jest zadowolona obowiazki domowe raczej ona, chociaz ja czasem gotuje i sprzatam jak mam czas :)

Obowiązki -ten kto ma czas no chyba że coś wymaga siły fizycznej , to ja . kasa - żona bo w tym lepsza jest ale konto wspólne , zakupy - małe raczej ja duże razem . Co jeszcze - buzi na dzień dobry i do widzenia i najczęściej do żony ,, Kochanie" i tak od 25 lat .

Gość zaradnaKobietka
up

Gość zaradnaKobietka
Oooo ? Widze ze ktos sie podszyl pode mnie wczoraj... * Hmmmm takich prawdziwych facetow chyba malo jest.. * Ostatnio slyszalam jak w kolejce do kasy-facet zwrocil sie do kobiety "s********j to moje pieniadze" ... az mi sie goraco zrobilo jak to uslyszalam, jak maz do zony mogl cos takiego powiedziec.. Biedna kobieta :/

Gość gość
jak sie baby nie bije to wątroba gnije :classic_cool:🖐️

Gość gość
A jak się chłopu nie p**********i to go pała boli

Gość gość
ona sprząta i pierze, a w nagrodę ja bzykam.

Gość gość
No i się kochający obudzili

Gość Sessemess
Mam od 5 lat partnerkę i zarabialiśmy zazwyczaj podobnie, tak więc po połowie składaliśmy się na dom i jedzenie, resztą każde dysponowało wg własnego uznania. Obecnie ona jest bezrobotna więc ja płacę za jedzenie i mieszkanie. Pieniądze zostawiam jej, bo mnie cały czas nie ma w domu, ale razem ustalamy co mniej więcej trzeba kupić. Ona też gotuje (kiedy pracowaliśmy oboje robiliśmy to na zmianę).

Gość gość
mnie wkurzaja faceci ktorzy chca rzadzic w zwiazku, trzymac kase itp.. * zero szacunku do kobiety - no ale przeciez on ja kocha - he , smieszne rzeczy :D :D

Gość jaśnie pani 333
Po 1- faceci nie kochają, dla nich nie ma takiego uczucia jak miłość po 2 - wiążą się z kobietami z własnej nieporadności i egoizmu oraz dla darmowego sexu na zawołanie

Gość gość
Ale czesciowo to prawda Faceci to egoisci, lubiacy wygodne zycie., a kobiety usluguja "hrabiom durne baby ! ! !

Gość nieRozumiemTegoNo
Jak facet ktory kocha nad zycie np. moze wykorzystywac swoja partnerke, drzec na nia ryja, oklamywac i jeszcze podnosic reke ?!! w glowie mi sie to nie miesci I O MOWI ZE KOCHA ???

Gość gość
Czy durne czy nie, to nie ma znaczenia. Po prostu taki jest społeczny fenomen, że kobieta musi panu usługiwać. Niby jest to równouprawnienie, ale kobieta musi o nie cały czas się upominać.

Gość jaśnie pani 333
Do 10.04 Dlatego napisałam wyżej, że to co my kobiety nazywamy miłością nie ma nic wspólnego ze słowem kocham w ustach faceta. Oni tak naprawdę kochają tylko siebie i nie widzą nic poza czubkiem własnego nosa. Ja przepraszam, ale dla miłość oznacza to, że to ktoś jest ważniejszy ode mnie.

Gość gość
wazniejsze od nas moga byc tylko dzieci..

Gość Mongoł z tv
miłość to codzienne odnajdywanie szczęścia i radości w drugiej osobie.

Gość o zgrozo
nie wierzę, że to napisal facet

Gość Mongoł z tv
co w tym takiego dziwnego?

Gość gość
Lol , to faceci maja uczucia ? ? ? Chyba wejde na komin i napisze :D :D

Gość Mongoł z tv
a kobiety mają? dotychczas słyszałem, że moje są ważne, a jak się okazywało kobiety to egoistki, które myślały tylko o sobie.

Gość jaśnie pani 333
Kobiety to są akurat ostatnimi na świecie istotami, które myślą tylko o sobie. Oczywiście są jak w każdym gatunku pewne odstępstwa od normy, ale ja nie znam takich przypadków

Gość gość
Ty jaśnie pani to chyba raczej w d***e byłaś i gówno widziałaś . Cały dzień wypisujesz takie bzdety że aż mi bebechy obrywa .

Gość jaśnie pani 333
tak to jest jak się gówno je

Gość Mongoł z tv
nie? to dlaczego ranią tych dla których są szczęście i sensem istnienia, a wolą tych, którzy traktują je jak tanią siłę roboczą i worek na spermę?

Gość jaśnie pani 333
Przestań, facetowi może się tylko wydawać, że daje kobiecie szczęście, a ona może czuć się mega nieszczęśliwa.

Gość Mongoł z tv
dobra przestaje, ponieważ widzę, że masz już wyrobione zdanie.