Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka20000000

Zauroczenie w instruktorze fitness

Polecane posty

Gość studentka20000000

Hej dziewczyny! Borykam się z problem od dobrego tygodnia, wcześniej miałam to gdzieś.. Jednak wszystko zaczęło się od tego, że zaczęłam chodzić na siłownię, w której pracuje przystojny instruktor fitness(trener personalny). Całą sprawę bym olała, jednak, totalnie wpadłam po uszy i się w nim zauroczyłam, mało tego, przyjaciółki, z którymi uczęszczam zauważyły, że podrywa mnie. Gdy mi o tym powiedziały, wyśmiałam je ale po pewnym czasie się zorientowałam, że jednak potwierdza się to. Nie wiem co robić, chciałabym złapać z nim jakiś kontakt jednak jestem strasznie nieśmiała. Nie chcę być tez natarczywa, POMOCY!!

Gość gość
To bardzo proste. Na początek wystarczy że odwzajemnisz usmiech,zatrzymasz wzrok na dłuzej,pochwalisz jego prace,to ze pomaga innym :-)

Gość gość
Pochwal sie jaki jest,jak wyglada. To jakos pomozemy

Gość gość
A mi się wydaje ze taki instruktor to jest zewsząd atakowany propozycjami i usmiechami, pewnie jest dobrze umięśniony, przystojny i wygadany skroo ma kontakt z kleintem caly czas i pomaga innym rzeźbić ciało. U nas tez jest taki do którego wszystkie laski wzdychają, a on czesto zagaduje, uśmiecha sie bo po prostu jest miły i sympatyczny poza tym to jest jego miejsce pracy więc nie sądze by chciał w razie czego się narazić.

Gość studentka20000000
Sęk w tym, że wcale nie jest jakoś napakowany, rzekłabym zwyczajny, ale urzeka samymi oczami. Brunet, ciemna karnacja, oprawa oczu, włosów. Doskonale wiem, że takie jak ja, to ma na pęczki. Tylko budzi we mnie jakąś intrygę, jak to przyjaciółki powiedziały 'nie patrzy na Ciebie, tak jak na inne', nawet gdy rozmawia ze mną, to odnosi się tylko do mnie, reszty nawet nie dostrzega. Na prawdę nie wiem co robić..

Gość gość
o Boże, lecisz na jego wygląd, no zlituj się, facet nie jest od patrzenia na niego i podziwiania go ale to Twoja sprawa w sumie, co tak biadolisz? a co masz robić? nic, zaczekaj na rozwoj wypadków, poki co nic się nie dzieje

Gość studentka20000000
O Boże, ciskanie - to takie modne :)

Gość gość
ojej, ale Ty jesteś irytująco opanowana, pożal się Panie Boze, przeczytaj sie - z czym masz problem? podrywa Cię, ty jestes niesmiala, nie chcesz byc natarczywa i pytasz co masz robic - bardzo inteligentne pytanie, wiec odpowiedz jest szyta na miare pytania - skoro cie podrywa, to daj mu sie poderwac jesli tak bardzo wpadlas po uszy; smieje sie bo i pytanie i powod Twojego zauroczenia jest mega infantylny dla mnie i nie zamierzam udawac ze tak nie jest, skoro zadajesz pytanie to odpowiadam

Gość studentka20000000
Zluzuj trochę

Gość gość
Tak instruktorzy. Wiekszosc rwie babki na potege! Sa mili,dobrzd wygladaja,pomagaja i poluja!!! Zauwazylam to w kilku klubach,ty sie przypatrz czy czasami obraczki na palcu nie nosi :-)

Gość gość
jestem bardzo wyluzowana, widocznie nie potrafisz pogodzić się z krytyką że wymyślasz takie głupkowate teksty-pseudoriposty, nadęta jestes, dziewczyno, więc jak najbardziej taki infantylny instruktorek dla Ciebie w sam raz