Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość melodrammma

myslalam ze mam prawdziwa przyjaciolke jednak nie mam

Polecane posty

Gość melodrammma

Od ponad roku dziewczyna, ktora wie o mnie wszystko, z ktora mam naprawde duzo fajnych wspomnien, totalnie mnie olewa. Poznala kogos, ok, rozumialam i dawalam czas zeby sie nacieszyla, ale ile mozna wysluchiwac wymowki czy klamstwa. Kurcze, jak zdradzajacy chlopak- niedawno miala wpasc do mnie , odwolala w ostatniej chwili. Dzisiaj do niej dzwonilam tez nie znajdzie czasu :( Ostatni raz widzialam ja jakies 6 miesiecy temu, a kiedys bylysmy nierozlaczne. Przykro mi :(

Gość jestemfajnaa
wiesz, jestem w bardzo podobnej sytuacji. Była moja pierwsza i największą przyjaciółka. znałysmy sie od podstawowki. kiedyś cale dnie spędzałysmy razem, bylysmy nierozlaczne. Z czasem kontakt sie rozluznil, zaczęła wymyślac różne powody, wymowki, też ciągle odwoływała nasze spotkania. Później kogoś poznała . Wtedy już totalnie zaczęła mnie olewac. Niby nic takiego ale boli cholera, czasami jest strasznie przykro, że wtedy kiedy potrzebujesz przyjaciół najbardziej, oni mają cię w d***e. jeszcze dziesięć lat temu nie uwierzyłabym gdyby ktoś mi powiedział, że dziś tak to bedzie wygladac.

Gość melodrammma
boli jak cholera, chyba gorzej niż rozstanie z facetem, bo przecież w takich sytuacjach zawsze mogłam sie jej wypłakać, a teraz nie mam nikogo tak bliskiego :( Jeszcze niedawno to ona była sama, a ja miałam faceta. Wiele razy wybierałam spotkanie z nią zamiast randke z nim, zeby sie wypłakała, ponarzekała, wiedziałam że tego potrzebuje. Ona nie znalazła dla mnie czasu przez pół roku! :(

Gość jestemfajnaa
Ludzie szybko zapominają o tym co dla nich robimy. Kiedyś całymi dniami byłam poza domem, teraz nie mam nawet z kim pogadać... Zawsze starałam sie zaplanować wszystko tak, żeby sie z nią spotkać. Teraz wszystko sie zmieniło , a ja nie zamierzam nikomu sie narzucać

Gość gość
Nie jestes sama :(