Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SoS dla wlosów

Polecane posty

Gość gość
A odżywki też z tej serii Timotei mają? Potrzebuję dobrej odzywki do włosów suchych i bardzo zniszczonych. Musi być mocno nawilżajaca i odżywcza zarazem. Interesują mnie tylko kosmetyki bez konserwantów dlatego pytam o Timotei.

Gość gość
Jasne że maja. Dysponuja bardzo duża gamą kosmetyków do włosów. Odżywka do włosów suchych też jest. Ożywia i nawilża powierzchnię zniszczonych i suchych włosów.

Gość gość
polecam ampułki structural i odstawienie jedwabiu

Gość zmartwiona1977
Odstawienie jedwabiu przy suchych włosach to szaleństwo. To jaki szampon wybrać żeby je odpowiednio nawilżyć i natłuścić? A co z tymi kosmetykami timotei? mam wielką ochotę spróbować no i mam nadzieję że będzie to w końcu szampon dla mnie.

Gość gość
Jedwab przy suchych wlosach to podstawa. Co prawda ja co jakis czas robie przerwy w stosowaniu jedwabiu, ale ogólnie powinno sie go stosowac. Do tego szampon właśnie Timotei z awokado do włosów suchych i mamy problem z głowy. Moje wlosy sa po nim wlasciwie nawilzone.

Gość gość
mi po zimie bardzo wysły włosy troche podciełam i mam zamiar kupic sobie zestaw polecony pzez fryzjerke nie jest tani ale jak sie zamówi przez net bedzie troche taniej Absolut Repair Loreal Expert

Gość gość
Drogie sa takie zestawy niestety, ale mozna kupic duuużo tansze kosmetyki do wlosów i bardzo skuteczne. Mysle o serii Timotei z roża z Jerycha. Kazdy znajdzie odpowiedni kosmetyk do swoich wlosow. Moje zawsze suche wlosy są teraz odpowiednio nawilżone i nie mam w końcu szopy na glowie.

Gość gość
płukanka z młodych pokrzyw