Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jestem w ciąży

Polecane posty

Gość gość

Zdaję sobie sprawę, że podobnych pytań były tu pewnie tysiące, jednak chciałabym, żeby ktoś, kto się na tym zna rozpatrzył mój przypadek osobno. Stosunek odbył się jakiś miesiąc temu i 2-3 dni po nim dostałam okres, jednak słyszałam, że podobno w przypadkach, kiedy dostaje się go tak szybko po zapłodnieniu organizm może jeszcze nie zdążyć zatrzymać miesiączki. Ale z drugiej strony te dni, w których odbyłam stosunek nie są płodne, prawda? W tym miesiącu powinnam znowu dostać okres i niby dostałam, ale był bardzo bardzo słaby. Nigdy wcześniej takiego nie miałam, chyba, że na samym początku, kiedy dostałam pierwszego okresu w życiu. Na dodatek ostatnio bolał mnie brzuch, najpierw tak jak zawsze przed miesiączką, ale chociaż ten "okres" już przeszedł, brzuch nadal czasami dziwnie mnie boli, chociaż raczej niezbyt mocno. Czy jest możliwe, że jestem w ciąży? Bardzo proszę o odpowiedzi.

Gość gość
Jestes napewno gratulacje!

Gość gość
Wiem, że może pytanie brzmi głupio, ale boję się i dlatego je zadałam. Liczyłam na pomocne odpowiedzi, ale mimo wszystko dzięki

Gość gość
Najprościej będzie jak zrobisz test i będzie po nerwach. A różnica w okresie albo jego brak to mogą być po prostu nerwy, wiec zrób test, wydasz dychę a chociaż będziesz pewna co i jak. Powodzenia życzę :)

Gość gość
Najprościej będzie jak zrobisz test i będzie po nerwach. A różnica w okresie albo jego brak to mogą być po prostu nerwy, wiec zrób test, wydasz dychę a chociaż będziesz pewna co i jak. Powodzenia życzę :)