Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goscjagosc

matka jedynaka

Polecane posty

Gość goscjagosc

moj facet, z ktorym jestem 2,5 roku to jedynak. jak wiadomo jego mama jest do niego bardzo przywiazana, zazdrosna i zaborcza.... mamy po 22 lata i studiujemy jeszcze. ja mieszkam na stancji, a on w domu rodzinnym. niestety nie możemy normalnie spać razem, krzywo patrzy na jego nocowanie u mnie, a jak ja mam u niego spać to tez sie krzywo patrzy zeby nie w jednym lozku i pokoju tylko oddzielnie. ja juz nie wiem co mam począć z nią.... z jednej strony mam do niego żal, że powinien sie jej postawić, a z drugiej no co on ma poczać, studiujemy, ona go utrzymuje, to jej dom i jej warunki. miala albo ma ktoras tak ?

zabawne. Facet 22 lata nie potrafi się mamusi postawić. Co z tego, że go utrzymuje? Moja tez mnie utrzymywała ale nie wymagałam zbyt dużo- tylko wykształcenia. Tak samo swojemu dziecku to zapewnię. Reszta mnie nie inte rere

Gość gość
zostaw go, ja sie z takim prawie 3 lata męczylam, w koncu dalam sobie spokoj. Z mamusią nie wygrasz nigdy

Gość gość
ty nie wiesz co z nią począć, nie wiesz też co ona ma począć - ale jedno wiesz - chciałabyś z nim spać, żeby coś począć!

Gość gość
Zabawne??? No raczej nie dla mnie ...Jestem od 21 lat żoną jedynaka ... Jak czasem widzę co tu ludzie wypisują o swoich tesciowych to mi ręce opadają z wrażenia ,że mają tak dobrze ...Moja to diabeł w ludzkiej skórze ...Sto razy bym od jedynaczka odeszła ale: za dużo wpompowałam w ICH dom ( z którego mnie teściowa przy każdej okazji wywala ..) i mam syna (lat 10 ) który prosi mnie -mama jeszcze poczekaj ,proszę ...Sama jestem matką jedynaka ale uczę go : gotować ,sprzątać ,prać by jego żona nie miała tego co ja mam z moim ...ale czy będę dobrą teściową ?nie wiem...Może będę taka zaborcza jak moja teściowa ...czas pokaże

Gość goscjagosc
dobra, prosze o normalne wypowiedzi. a czy ktos dal sobie z tym radę? najprostsza rada - rzuć go. okej.

Gość gość
Ty kurwo, jak CI nie wstyd. Idzie do domu obcych ludzi i chce sie p******ic po nocach z gowniarzem. a TFUU !!! ladne wychowanie gowniaro. 22 lata, smiech na sali.

Gość goscjagosc
mam nadzieję, że wejdzie w życie ta ustawa o ujawnianiu IP i możliwości zgłaszania hejterów na policję, bo widzę, że zawsze znajdzie się imbecyl, który przez internet to jest cwaniak, który wyzywa od k***w, szmat itd. to jest jakaś plaga dzisiaj. Jezu, nie masz co robić to won liczyć barany i do łóżka, bo się nudzisz chyba.

Gość gość
Gość z 22.35 S********j ,pewnie jesteś mamuśką jedynaczka i myślisz,że synuś zawsze będzie przy tobie ...nie nie będzie stara p**do ,a synowa da ci w d**ę...

Gość wifigdańsk
ja jak chciałam się spotykac i sypiac z moim przysłżym meżem to wynajmowalismy pokój i mielismy swiety spokoj i byllismy tylko dla siebie,nie siedzielismy mamom czy tesciowom na glowie-to ich domy i one tam rządzą i trzeba uszanowac ich zasady jakie by nie były bo co jak co ale trzeba przyznac jedno-nie tak łatwo utrzymac dom i rodzinę! nie tak łatwo prowadzic dom. mozesz gadac narzekac na swoją tesciowa/matkę ale spróbuj tak isc na swoje/wynając chocby pokój w jakims mieszkaniu przy rodzinie i utrzymaj się sama. nie umiesz? to uszanuj zasady jakie panują w domu w którym mieszkasz.

Gość goscjagosc
posłuchaj, najpierw zanim się wypowiesz to przeprowadź wywiad. mimo, że jestem młoda i studiuje to utrzymuje się SAMA i wynajmuje mieszkanie. pracuję i studiuję, więc proszę mi tutaj nie wyskakiwać z takim pouczaniem i mądrościami, bo ja od swoich rodziców nie ciągnę już kasy od jakichś dwóch lat na pewno.

Gość wifigdańsk
ale nie,moze niejasno napisalam-chodzi o "bycie na swoim". to znaczy wiadomo ze nie od razu ma się mieszkanie ale chociazby spróbowac wynając gdzies u jakiejs np babci pokój. pewnie się zastanawiasz a po co? a po to by się przekonac jak to jest samemu. piszesz ze utrzymujesz się sama a dokladasz się do kosztów domowych?bo utrzymywanie się samej to nie to samo co mieszkanie u mamusi i "nieciągniecie kasy". spróbuj tak soebie na 3 msc wynajac pokoj-dopiero zobaczysz jakie to sa koszty. bo zycie to nie tylko jedzenie.ale i rachunki,chemia,naprawy domowe-mieszkanie to studnia bez dna. pisze to dlatego ze ja od wczesnej mlodosci zawsze pragnełam mieszkac sama,byc samodzielna,niezalezna i tak wlasnie robilam-dorabialam jak tylko mogłam,uczyłam się zaocznie i łapałam kazdą fuchę aby tylko się uniezależnić,; jest cholernie ciezko ale wiedzialam o tym i nie załuję niczego. dlatego wiem ze to nie się utrzymujesz sama to niezawsze jest jakis super wyczyn-spróbuj zamieszkac nie u rodziców.

Gość wifigdańsk
acha-teraz widze-mieszkasz na stancji-no to w czym problem? zgłaszasz wlascicielowi ze chcesz przenocowac narzeczonego ,.ewentualnie dopłacasz pare zł i tyle.

Gość gość
mimo, że jestem młoda i studiuje to utrzymuje się SAMA i wynajmuje mieszkanie. pracuję i studiuję, więc proszę mi tutaj nie wyskakiwać z takim pouczaniem i mądrościami, bo ja od swoich rodziców nie ciągnę już kasy od jakichś dwóch lat na pewno. xxxxxxxxxxxxxxxxxxx ta zabierz gacha od mamusi i weź na swoje utrzymanie!!! a tak poważnie - ty możesz studiować i pracować a on nie? musi brać od mamusi? nie wstyd ci być z takim gnojem?

Gość gość
autorko! to że ciebie rodzice nie kochali, nie znaczy, że od razu każdy tak musi mieć! on jest z matką bardzo związany i musisz to uszanować - zresztą ma dopiero 22 lata, więc to jeszcze dzieciak! jego matka też pewnie wolałaby, żeby się uczył i skończył studia, a nie latał po parku z wózkiem i zawalał egzaminy, bo dzieciak płakał całą noc - a tak zazwyczaj kończy się wspólne spanie! nie psuj im układu, skoro tak im pasuje - widocznie nie jesteś dla niego najważniejsza i dobrze! ma chłopak jeszcze dużo czasu na poważny związek!