Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wizyta u ginekologa po tabletki antykoncepcyjne koszt

Polecane posty

Gość gość

Witam :) Mam 17 lat. Chciałabym się dowiedziec jak to było z wami kobitki... ile płaci się za wizyte u ginekologa+recepta+badania? Może lepiej iść na fundusz.. kolejki sznurem się ciągną.. mój ginekolog widział mnie na oczy pół roku temu.

Gość gość
prywatnie to płaciłam 100 zł za wizytę,60 za cytologię i 40 za receptę + koszt proszków. Ostatnio olalam prywaciarzy i poszłam panstwowo, za proszki dałam mnie i miałam 200 zł w kieszeni ;). Gdzie mieszkasz? Bo jak w wawie to mogę podać fajnego lekarza który mnie kiedyś badal i naprawdę był super

u mnie (mieszkam na wsi) do gina dostaje sie od razu, zawsze sobie chodze we wtorki nigdy nie czekałam dłuzej niż 15min, koszt wizyty, recepty i cytologii oraz badań prób wątrobowych mnie wyniósł 0zł bo poszłam na fundusz, jedynie za tabl. płacę 35zł, plus asequrelle kupuje bo mi pomaga,

Gość gość
Naprawdę Tyle płacicie? Ja mieszkam w kołobzregu. U mnie na fundusz to czekać ne wiadomo ile. a mam 17 lat więc podobno mniej problemów robia prywaciaże.

Gość gość
Jak pójde do szpitala na fundusz.. mając 17 lat , nie będą robić problemów , że potrzebuje zgody rodzica ?