Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
nie masz uprawnień

Czy możliwe byłoby według was być mężczyzną dobrze zarabiającym, dobrze wyglądającym i dowcipnym, a jednocześnie nie mogącym znaleźć partnerki?

Polecane posty

2 minuty temu, Tak czeba bo tak czeba napisał:

Po prostu nie ma nagrody chyba że leżak widzi się jako nagrodę im dalej w las tym bardziej nawiedzony magik albo katolik z zezem rozbieznym

Takie postrzeganie siebie może skutkować czymś przeciwnym, ale wiem że nie to masz na myśli. 

Przed chwilą, BułkaBożowa napisał:

Albo bezzębny katolik czekający na implanty dekadę. Cienzkie to życie katolika

A miałem kupic kluski slaskie 4 opakowania ale mi szkoda było kasy i to smazyc okraszac a ważność już tydzień tylko 

Przed chwilą, Tak czeba bo tak czeba napisał:

A miałem kupic kluski slaskie 4 opakowania ale mi szkoda było kasy i to smazyc okraszac a ważność już tydzień tylko 

Dobre że skwarkami na bogato i cebulo

Dla porzadnej laski zwykły typ te najlepsze lecom na karyny co szybko dajom reszta to wyobraźni samic

No, tylko zależy co kto rozumie przez "najlepsze".

Przed chwilą, Pył na wietrze napisał:

Takie postrzeganie siebie może skutkować czymś przeciwnym, ale wiem że nie to masz na myśli. 

Wiem jak mnie punktujom nie liczom się inne wartości nie mam złudzeń prawko praca liczba nieruchomości długość przyrodzenia siłownię to samice widzom

To jest zero jedynkowe i szybkie choćbym był najbardziej lokalnym na świecie typem

A te przypadki że biorom biznes women riwnom sobie to według mnie jakieś otwarte związki on wali tuziny młodych sook a ona przymyka oko bo dwie tesle i willa ładnie wygląda w biografie 

Edytowano przez Tak czeba bo tak czeba

12 minut temu, Pył na wietrze napisał:

Świat jest okropny bez wyższych wartości po prostu wystarczy sobie popatrzeć datezone 

13 minut temu, Pył na wietrze napisał:

No, tylko zależy co kto rozumie przez "najlepsze".

Nie wiem ale ostro wam odwala np od malowany elka raz napisała chooj z małolat wyobrazić sobie to ojciec jej dziecka a malowany to kto choody typek z drazka i pijak

3 minuty temu, Tak czeba bo tak czeba napisał:

Świat jest okropny bez wyższych wartości po prostu wystarczy sobie popatrzeć datezone 

Trzeba szukać osób nie-światowych.

3 minuty temu, Tak czeba bo tak czeba napisał:

Reszta to wyobraźni ludzi że jest lepiej a jak wygląda to anastazje pokazala wszystkim 

Anastazja to nie cały świat.

Nie wiem ale ostro wam odwala np od malowany elka raz napisała chooj z małolat wyobrazić sobie to ojciec jej dziecka a malowany to kto choody typek z drazka i pijak

Jakim nam? Przyrównujesz zupełnie dwa inne typy lasek. Świat nie jest taki że wszyscy ludzie są tacy sami, chociaż co prawda jednych jest więcej, drugich mniej.

17 minut temu, Tak czeba bo tak czeba napisał:

Wiem jak mnie punktujom nie liczom się inne wartości nie mam złudzeń prawko praca liczba nieruchomości długość przyrodzenia siłownię to samice widzom

To jest zero jedynkowe i szybkie choćbym był najbardziej lokalnym na świecie typem

Można zobaczyć inne wartości w facecie, tylko że kobiety chcą pełen zestaw, a choćby jak najbliższy full zestawowi.

2 godziny temu, Tak czeba bo tak czeba napisał:

Po prostu nie ma nagrody chyba że leżak widzi się jako nagrodę im dalej w las tym bardziej nawiedzony magik albo katolik z zezem rozbieznym

Szaman leśny okej.

Oesu czy wy nie możecie wyluzować, wiecznie szukanie igły w stogu siana i nieszczęście i dûposcisk a tego nikt nie zaspokoi tylko wpadnie w panikę że jest guwnem i nara ; (

Edytowano przez włosynarękach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować