Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Klinika leczenia niepłodności

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich, Mam pytanie czy do tej kliniki potrzebne jest skierowanie jeśli tak to na podstawie jakich badań można je uzyskać, i jak w ogóle wygląda późniejszy proces leczenia? Czy któraś z Was miała może z tym styczność?

Gość gość
my poszliśmy prywatnie i nic nie potrzebowaliśmy, wtedy zlecili badania, najpierw maz, badanie nasienia, nie wiem czy jest cos takiego na nfz, my staraliśmy się trzy lata, później sami poszliśmy do kliniki leczenia nieplodnosci, oczywiście wcześniej stracilam sporo czasu u swojego gina, on wyslal mnie na badania hormonalne do szpitala, okazało się ze mam za wysoka prolaktynę i cos tam jeszcze, leczyłam się, odchudzałam i nic nie wychodzilo, wiec postanowiliśmy się udac wyżej, tam dalej lekarz już kieruje bo każdy to inny przypadek, ogolnie to mowia ze jak przez rok nic nie wyjdzie to już sa przesłanki żeby się udac do kliniki, pytasz z ciekawości czy masz problem?

Gość kiszek09
jak idziesz prywatne to nie trzeba skierowania - tam i tak najpierw widzisz się z ginekologiem. A jak długo staracie się o dziecko?Bo wiem, że zasadne podejrzenia są dopiero wówczas, gdy staracie się minimum rok, sypiając kilka razy w tygodniu - jeśli tak jest i nic ,to nie czekaj tylko leć do kliniki. Nie wiem skąd jesteś, ale ja Ci mogę polecić mojego lekarza- dr Łukasz Sroka, przyjmuje w Invimedzie w Poznaniu