Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kingusiamama

malżeństwo

Polecane posty

Witam, jestem po ślubie 6 lat, pól roku temu urodziłam 2 dziecko, mam 29 lat, wydaje mi się ze mój mąż nie patrzy na mnie juz tak jak kiedys, nie ma nikogo, na 100 %, tylko wszystko stało sie taki monotonne, jak obudzić te "stare" emocje? szaleństwo, pożądanie, zazdrość? wiadomo, po 2 ciąży nie wyglądam jak nastolatka, ale nie uważam się nieatrakcyjna, waga 62 kg przy 165 cm wzrostu chyba nie jest źle, proszę o poady od kobiet w podobnej sytuacji jak sobie poradziły, a nie od nastolatek, które nie maja pojęcia o małżeństwie, a może jacys panowie cos podpowiedzą?

Gość gość
pracujesz?

Gość gość
przeciez wiadomo, ze pare lat po slubie wszystko staje sie monotonne, meczace, caly czar pryska

Gość gość
Wiadomo,ze po urodzeniu dzieci,kobiece cialo sie zmienia,ale my faceci przeciez tez przechodzimy zmiany.Mysle,ze w kazdym zwiazku przychodzi rutyna.Ty jestes zajeta dziecmi,juz nie walczysz o to,zeby byc w sypialni lwica,bo sa wazniejsze priorytety,i ok,to zrozumiale.Ja powiem Ci,ze mnie przestala takze pociagac zona,ktora przestala dbac o siebie-naprawde.Potrafi zjesc 2paczki czipsow przed telewizorem,i kiedy prosze,by nie jadla tego swinstwa,sie obraza i awantura gotowa:(

czy nie prościej zaakceptować fakt ,ze życie płynie ,zmienia sie i my sie zmieniamy i cieszyć sie innymi aspektami małżeństwa ?

ja też mam ten sam problem, mąż przestał się mną interesowac od kiedy urodziłam dziecko... :( czuję się samotna,cały czas siedzię w domu z dzieckiem i nic mi się nie chce. Poszłabym gdzieś do kina, jakiejś knajpki na piwko albo gdziekolwiek ale nie mam żadnej koleżanki. Mam tylko dziecko (18 miesięcy) które jet wulkanem energii i męża który przychodzi zmęczony po pracy,zje i ogląda telewizję dopóki nie zaśnie... ehhh :(

Gość gość
Faceci to świnie, po jakimś czasie żona przestaje ich pociągać i oglądają się za innymi. Nienawidzę facetów i nie ufam ich, nie chcę nigdy mieć męża ani rodzić dzieci. Mam tyle samo lat co ty (29), figurę nastolatki, jak się spotykam z kimś to bez zobowiązań, tyle razy zostałam już zraniona, że mam dość "poważnych" związków. Nie warto w ogóle zakładać rodziny i rodzić dzieci, skoro faceci tacy są...

Gość gość
29 lat i figura nastolatki? :D podjaralas mnie :classic_cool:

czytałam kiedyś książkę pt: "dlaczego mężczyźni kochają zołzy" jak myślicie sprawdza się to co w niej jest napisane?

Gość gość
podaj maila, wyśle ci zdjęcie ;) nie rodziłam, wyglądam tak samo jak 10 lat temu, a moze i lepiej bo piersi mi urosly... 50 kg, 167cm, nie mam rozstepow, cellulitisu, piersi mam okrągle i jędrne C, nogi szczuple i dlugie, plaski brzuch, no ale spoko nie musisz mi wierzyc.

Gość taka sama jak Ty autorko
Ja mialam identycznie w malzenstwie kiedy ur 2 dziecko. Tylko, ze ja bylam gruba :( . Teraz schudlam ( jestem juz 2 lata po porodzie) naprawde dbam o siebie, kilka x w tyg sie gimnastykuje, kupuje fajne ciuchy ( w ciucholandzie zeby nasz domowy budzet nie nadwyrezac) czuje sie naprawde jak milion dolarow - wreszcie w to uwierzylam. Niedawno kupilam sobie ( oczywiscie na ciuchach) fajna sukeinke , bawelniana , krociutka, na szelkach ( nadaje sie tez do spania) ogolilam sie , no wiecie gdzie ;) kiedy maz wieczorem po kapieli przyszedl na kompa ja przechodzac obok powiedzialam , popatrz i podnioslam sukienke do gory :D jak byscie widzieli ajka mial mine :D od razu sie an mnie rzucil. Czesto robie rozne rzeczy zeby go kusic, amm taka nature , czesto mwoie do niego np " Czesc przystojniaczku" lapie go za tyleczek, mowie jaki jest wspanialay itp rzeczy. W sexie wymyslam rozne urozmaicenia, jestem w lozku bardzo aktywna. Ja jestem 5 lat po slubie i 6 lat razem.

ciekawisia czytałam kiedyś książkę pt: "dlaczego mężczyźni kochają zołzy" jak myślicie sprawdza się to co w niej jest napisane? " 1 1 czytalam ta ksiazke i uwazam, ze jakies 80% z tego co tam jest napisane jest prawda. Ja tez jestem zolza i uwazam, ze moj M to we mnie podswiadomie lubi ;)

Gość gość
owt.1988@o2.pl to daj te fotke, prosze :classic_cool:

Gość gość
Jak masz twarz nastolatki to pytają cię o dowód jak kupujesz wódę ? :D

Gość gość
nie pije wodki mój drogi. Bym ci wyslala zdjęcie ale jednak wole nie bo obawiam sie, ze bedzie potem krązyło po kafeterii ;) ale uwierz mi na slowo, że figurę mam super ale to chyba nic dziwnego jak sie nie rodzilo dzieci i dba o siebie, uprawia jakis sport, ja sie duzo gimnastykuje, nie opalam sie, wiec skore mam mlodą, nigdy nie bylam na solarium, nie palę, nie jem slodyczy. Co do twarzy to nie wiem, chyba wygladam na swoje lata choc zmarszczek nie mam.

Gość gość
od poczatku wiedzialem, ze nie dasz fotki ;( coz, ide topic swoje smutki

żebym ja choć raz tu przeczytała - " mam 29 lat i wyglądam na swój wiek " :D pobożne życzenia :D

Gość gość
z twarzy to mysle, że wyglądam na swoje 29 lat, chodzilo mi o figure bardziej, bo przecietna 29latka jest już kobietą po ciążach, co nie ma zbyt fajnej figury, a ja ze swojej jestem zadowolona ;) przynajmniej na razie, bo jak wiadomo, mlodosc szybko mija i za kilka lat moge wygladac gorzej, nigdy nic nie wiadomo.

Gość Martino latió
Nie łam się po trzydziestuce seks jest lepszy jak przed , mamy z żoną 2 dzieci najstarsze 10lat a my 35latek mimo ze żona ma celiu jak sama twierdzi to mi to nie przeszkadza i ja z roku na rok coraz mocniej kocham a sex jest teraz lepszy jak kiedyś bardziej subtelny, spontaniczny

Gość gość
to daj fotke bez twarzy :classic_cool:

Gość Martino latió
Jezeli masz podobną figurę jak na tej fot to twój mąż albo jest ślepy albo to krety nie widząc koło siebie takiego fajnego ciała ;-)

to wyzje to zdjecie nastolatki lub bardzo mlodej dziewczyny ktora nie urodzila jesczze dziecka. Bo niew ierze w to, ze kobiata po min 1 dziecku tak bedzie wygladac.

Gość gość
a ktora to taka laska?

Gość gość
wszystko fajnie,jak tu ktos napisal,ze wymysla non stop,zeby meza kusic,tylko ja juz nie mam ochoty,wciaz byc aktywna,wciaz wymyslac,wciaz swintuszyc.Nie chce mi sie juz zwyczajnie,jestem zmeczona tymi ciaglymi grami z mojej strony(3l),i dalam d***e siana.Zaczela mnie glowa bolec czesciej,albo zwyczajnie czekam,az maz zasnie.Mam dosc.Kiedys nawiazalam,ze jestem tym zmeczona,ze juz mnie to nie kreci,a on wciaz tylko oczekuje,w kolko to samo,te same swinstwa od 3l,rzygam tym juz:(

Gość gość
to foto jest z tematu "co sadzicie o tej figurze", jest teraz na pierwszej stronie z tematami, poczytaj sobie. niby urodzila juz dziecko :P i nadal czekam na foto 29 latki, ktora wyglada jak nastolatka :classic_cool:

Gość gość
oj, p*****lo mi sie. dziewczyna ze zdjecia ma 20 lat i nie urodzila dziecka. jest z***bista swoja droga :classic_cool: