Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna8989797

Czy Nam sie uda

Polecane posty

Gość smutna8989797

Witam. Jestem dziewczyną kiedyś bardzo zakompleksioną, wykształconą która nie chodziła nigdy do clubów na imprezy, Skupiałam sie na pracy, studiach, wolałam poczytać sobie wieczorami czy wyjść do kina oćby samotnie. Faceci sie mną nie interesowali (poprostu nie podobałam się, za gruba, za mądra nie wiem). Teraz mam już 25 lat i bardzo wiele za sobą. CHorobę która prawie odebrała mi życie. WIem co w zyciu najważniejsze i jakie wartości sie dla mnie liczą. Nie zaluje że zdąrzyłam sie zepsuć kiedy byłam młodsza. Teraz zakochał sie we mnie mężczyna. Dodam bardzo atrakcyjny, podobał i podoba się kobietom. CHodził na imprezy i inne (rozrywkowy). Początkowo nie chciałam mieć z Nim do czynienia (jakiś mój stereotyp piekny to pewnie głupol niemyślący powaznie o niczym). Ale bardzo mnie zaskoczył bardzoooooo wie o mojej chorobie, o tym co przeszłam. Chciałby ze mną sie ożenić. Ja bardzo sie w Nim zakochałam (1 raz w życiu) ale tez bardzo się boję odrzucenia (bowczesniej tak traktowali mnie mezczyzni) itd. Że będzie sie ze mną nudził. Ja wielu rzeczy nie moge przez chorobe. I boje sie że bede go ograniczac. Jak pozbyć się tego strachu eh :(.

Gość gość
Oj nie bój się, istnieją dobrzy ludzie na tym świecie, którym zależy na Twoim szczęściu. Daj sobie szansę, po prostu.