Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwierycnadachol

Małżeństwo homoseksualne

Polecane posty

O islamizacji to mi nawet nie wspominać proszę....nie podoba się w Europie, proszę wyjazd robić tam gdzie się podoba ustrój i ustanowione struktury rygorystyczne w innych krajach " Islamskich "

Gość wkurzacie mnie co niektorzy
kazdy zyje dla siebie a nie po to zeby mamusi urodzic wnuka i wiecej tolerancji, mam ja dla gejow bo mnie tez ludzie nie akceptuja, jestem emigrantka z biednego kraju, z kiepska smieciowa praca, nie mam auta, kiepsko zna jezyk, i do tego jestem koszmarnie brzydka.dlatego nie mam nic do gejow, im bardziej czlowiek jest oidrzucany z jakiegos wzgledu tym bardziej pragnie tolerancji dla innych, nie boli mnie ze para gejow czy lesbijek bierze slub, to ich zycie

Gość gość
Zmieni to zdanie, ja też od niepamiętnych czasów to powtarzam, nie lubie małych dzieci. Jadnak podchodząc pod 30-tkę. Już nie mam panicznego strachu przed ciążą. Myślę, że gdyby zdarzyła się wpadka nie zawaliłby mi się świat. Jednak edukację dzieci co do par tej samej płci rozplanuję nieco inaczej. Od małego będę wpajała jak wygląda zdrowy związek, jak miłość do Ojczyzny, poświęcenie dla bliskich, współczucie, miłość do zwierząt i przyrody. Jedno czego będą nie tolerować to zboczenia, niemcy, ruscy.

Gość gość
Każdy żyje dla siebie-egoistyczne. Nie opłaca się wiec mieć dzieci. Pracujesz, utrzymujesz, zamiast jeździć na wycieczki, bawić się, siedzisz i zmieniasz pieluchy by Twój potomek miał Cie gdzies bo żyje dla siebie? A powiem Ci tylko tyle, że życie dla siebie jest nic nie warte bo "jesteś tyle wart ile możesz dać innym". Wiadomo nikt nikogo nie wydziedziczy jak dziecko nie będzie miało dzieci gdy dorośnie. Ale każdy chce widzieć że wychował je dobrze, że starania, troski nie poszły na marne.

Gość gość
sam jestem gejem.slub w niczym nie jest mi potrzebny,ale wiecej zrozumienia i akceptacji owszem.