Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwierycnadachol

Małżeństwo homoseksualne

Polecane posty

Gość zwierycnadachol

Jesteście za czy przeciw ?

Gość patykiem pisane
wyszlam za maz za geja moim zdaniem bylby uczciwszy gdyby od razu polozyl na stol swoje preferencje i ozenil sie z kolega

Gość gość
raczej za Bi zboczeńca a nie za geja, bo gej to by z kobietą nie byl w stanie uprawiac seksu, by mu nie stanął, tak mi sie wydaje przynajmniej...

Gość gość
ty katolicki głąbie, małżeństwo zostało zdefiniowane jako związek kobiety i mężczyzny, więc się doucz, matole

Gość zwierycnadachol
Ty konserwatynwa pało, na europie zachodniej nie ma okreslenia "kobieta i mezczyzna", kazde inne moze byc jak najbardziej.

Gość gość
przedawkowałaś durna pało Radio Maryja i ci się yebie w łepatynie. Amen.

Gość XPMaximusDominus
a co mnie to obchodzi kto z kim ,śpi, czy mieszka, no i chyba to się nazywa związek homoseksualny, a nie małżeństwo

Gość XPMaximusDominus
choć słyszałem tez określenie małżeństwo jednopłciowe, chyba nieadekwatne do stanu rzeczy

Gość patykiem pisane
nie byl ani bi ani zboczencem byl klasycznym GEJEM odnajdujacym satysfakcje tylko w zwiazku z kims kto w spodnicy wyglada mocno debilnie to ze bzykal kobiety nie ma tu zadnego znaczenia, w koncu jak bzykasz dziuple tzn otwor w drzewie nie oznacza ze ze zenisz sie z drzewem

Gość gość
jestem za bo sam jestem gejem i planuję poślubić mojego partnera, na szczęście jest obywatelem kraju gdzie jest to legalne, i ani ziębi mnie ani grzeje co sobie kto o tym myśli

Gość i znów nadejdzie wioosna
jestem za. niech wszyscy mają możliwość brania ślubów. a co!

Gość gość
patykiem pisane- kiedy wyznał ze jest gejem?

Gość gość
Ludzie... nie przesadzajcie, jak to można nazywać małżeństwem? Jestem niewierząca, więc proszę nie naskakiwać jak na zagorzałego katolika, ale po prostu małżeństwo to związek kobiety i mężczyzny. To nazywajcie sobie związkami partnerskimi, czymkolwiek, ale nie małżeństwem...

Gość XPMaximusDominus
Lubię to!

Gość gość
Temuż nie, bo jak dasz palec wezmą całą rękę. Do szkół wkradnie się edukacja z kategorii "są różne modele zycia", "pan Jacek kocha pana Marka", teraz chcą małżeństw później adopcji, a z czasem na spacerze będziesz spotykać zakochanych. Z czasem Twoje dziec, wnuki pomyślą, że to fajne i normalne. Wszystko ok do czasu aż odbywa się to po cichu.

Gość maUUs
w holandii to funkconuje i jakos wszyscy sa szczesliwi

czy chce czy nie chce i tak widzę pary zakochanych tej samej płci, może nie o tyle perfidnie całują i obsciskuja się jak pary hetero (one tez powinny mieć umiar w odnoszeniu się w publicznych miejscach ze swoja miłością ,bo czasami przeginka)ale za rece się trzymają Sporo razy byłam jestem tego świadkiem Moje dzieci tez ostatnio widziały (mowa o młodszych, nie tych nastoletnich) jak para tej samej płci trzymała się za ręce i spacerowała ,jakoś wrażenia na nich to nie zrobiło i nigdy nie robiło

Gość gość
W Holandii mają zalegalizowaną marihuanę.

Gość joó
pewnie wdzisz kobiety za reke bo facetow nie widzialam zeby za reke szli.

Gość gość
Bo są pewnie małe. A co jeśli uznają za normę a Twój syn lub córka oświadczy Ci, że nie da Ci wnuków bo kocha Jacka, Marysię? A co jeśli im się uda ale dla Twoich wnuków ten model będzie bardziej satysfakcjonujący? Myślisz o przyszłości społeczeństwa i dzieci? Co jeśli Twoje dziecko przyjdzie z płaczem bo jego mąż/żona zdradza go...i w dodatku z osobą tej samej płci. 50 lat temu nikt nie żądał takich związków, nikt o nich nie mówił głośno. W obecnych czasach każdy krzyczy o tolerancji nietolerując nietolerancyjnych. Za kolejne 50 może być normą posiadanie chłopaka będąc chłopakiem, może modele się zmienią na 3 osobowe rodziny? Bo miłość to miłość? Czasem się zastanawiam czy faktycznie nie byłaby lepsza islamizacja Europy.

Gość joó
chodzi o to zebym mogła poslubic faceta lub kobietę.

le mam tez dzieci nastoletnie ,najstarsze niebawem pełnoletnie i jakoś pary zakochanych tej samej plci nie budza w nich zniesmaczenia, nie traktują jak kogoś trędowatego, neutralnie do tych osób podchodzą i maja do nich stosunek, bez żadnych uprzedzeń,zupelnie problemuz tym nikt nie ma Może dlatego że od wielu lat mamy bliskiego znajomego geja, często se spotykamy i dzieci traktują go jak normalnego człowieka a nie jak kosmitę,

Gość gość
Związki partnerskie tak małżeństwa nie

Moja córka pomimo z jest hetero to oświadczyła ze dzieci mieć nie będzie ,to jest jej decyzja jaka nie ma zamiaru zmieniać i mam się nie łudzić na wnuki z jej strony ..no i w porządku, bo ciężko mi sobie wyobrazić ją w roli matki ,niech lepiej zdana nie zmienia