Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kiedy pierwsze objawy

Polecane posty

Gość gość

słuchajcie, nie mam okresu już tydzień, 3 testy pozytywne. We wtorek wybieram się do lekarza. Ale martwi mnie to, ze właściwie prawie nie mam objawów ciążowych. jedyne co zauwazyłam to tkliwość piersi, ale to już od owulacji (od dnia spodziewanego okresu bolą mniej), senność, częste wizyty w toalecie i kłucie po obu stronach brzucha. Czy nie powinno byc juz więcej objawów?

Gość gość
nie koniecznie. Ja nie miałam zadnych obiawów prócz tego, że nie dostałam miesiaczki. Zreszta do dziś nie mam żadnych procz czasem bolacych piersi a jestem w 15 tyg

Gość gość
przecież to wszystko co opisujesz to są właśnie objawy ciążowe, ja zrobiłam test dziś 1 dzień po terminie@ i mam piękne 2 kreski a jeżeli chodzi o objawy to mam mniej od ciebie, nawet piersi za bardzo mnie nie bolą tylko troche brzuch i czuje zmęczenie, do toalety latam normalnie i w sumie gdyby nie poz test i te lekkie bóle brzucha to noralnie jakbym nie była w ciąży

Gość gość
uspokoiłyście mnie, bo juz mnie dopadło coś, "że moze jednak nie jestem"... Ale chyba brak okresu i 3 testy nie moga się mylić. prawda? trochę tych objawów wypisałam,a le to są takie nie ewidentne, jak mdłości np ;-)

Gość gość
jesteś w ciąży testy to potwierdziły, co ty się marwisz brakiem objawów ciesz się że cie nie męczą, ja zrobiłam dziś test i wyszedł poz i wiem że jestem w ciąży i wierze że wszystko będzie dobrze aż do porodu, chętnie z tobą popiszę bo jesteśmy na podobnym etapie

Gość gość
I jak sie czujesz? Ja jutro idę do lekarza, mam nadzieję, ze potwierdzi ciaże i powie, ze wszystko ok :-) u mnie te same objawy nadal- kłucie w brzuchu, sporo śluzu, senność i chyba coraz większa wrażliwość sutków