Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mhm123456

czy to normalne_

Polecane posty

Gość mhm123456

Cześć , jestem z chłopakiem ponad pół roku,są wakacje mieliśmy uczcić to ze jesteśmy ze sobą już pół roku i pojechać pod domek , miał płacić on za siebie, ja za siebie, stwierdził później ze nie jedziemy bo nie ma ochoty, później ze szkoda mu pieniądzy aby ze mną jechać na te 3,4 dni. Ale jak na coś dla siebie to wydaje pieniądze i nie patrzy. Czy to normalne? Przecież i tak zapłacił by za siebie,to po co najpierw uzgadnia ze mną ze jedziemy r mówi ze na sto procent pojedziemy a jak przychodzi czas aby jechać to mówi ze nie jedzie bo szkoda mu kasy

Gość mhm123456
A później jeszcze mi mówi - co my byśmy robili przez te 3,4 dni? Chyba są wakacje to jak zobaczymy się 4 dni z rzędu to chyba nie powinien się nudzić tym bardziej ze widujemy się 4 razy w tygodniu.

Gość czarnulaaa_123
oszczędny chłopak i widocznie ma ważniejsze wydatki niż wyjazd z Tobą...

Gość mhm123456
Do fiku mikuuu - no tak na to wygląda ale mi mówił ze taki jest bo u niego w rodzinie od maleńkosci się nie przelewajm z kasa i ze jest bardzo oszczędny.

Gość mhm123456
czarnulaaa_123- ale on nie ma ważniejszych wydatków niż wyjazd,mieszka z rodzicami.

Bzdura, gdyby taki był to by nie planował wyjazdu. Albo od początku ściemniał i nie miał zamiaru nigdzie jechać albo teraz coś kręci.

Gość mhm123456
Do fiku mikuuu - no w sumie tak tylko nie rozumiem po co mówi ze na pewno jedziemy itd i obiecuje a później tego nie dotrzymuje, to samo było ostatnio zle się zachował wobec mnie powiedział ze przyjedzie za2dni i kupi mi róże (kiedyś też tak mówił jakieś 2miesiące temu) i przyjechał i nie kupił,dziwne, po co mówić ze coś się zrobi jak się tego nie robi

Jak to po co? Żeby udobr****ć, omamić, a potem się wykręcić. Typowy ściemniacz, który zamiast sie starać czy zamiast cokolwiek robić woli obiecywać, a po czasie odwoływać.

Gość mhm123456
Fiku mikuuu - czy z takim mężczyzna warto planować przyszłość? Jak myślisz? Bo skoro teraz tak kłamie to co będzie później? Bo ja. O teraz się zastanawiam szczerze

Nie powiem Ci tego, w końcu nie znam go, a informacje, które mi podajesz to strzępki i ja jedynie się domyślam, ale NIE WIEM (nie mam pewności). Musisz sam rozważyć na spokojnie jak to w waszym związku wygląda, czy jemu zależy, czy jest szczery itp. Wiele kobiet żyje w takich związkach i jakoś nei narzekają, ja bym nei mogła, a Ty?

Gość mhm123456
No właśnie ciężko mi z nim być skoro taki jest bo jak idę z nim do sklepu to pytam się czy coś chce itd ,ja go kocham i nie szkoda mi kasy na niego albo żeby z nim gdzieś jechać a mu nawet szkoda żeby na siebie tylko wydać...