Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poparzenie psa kretem

Polecane posty

Gość gość

Witam moj piesek ok miesiaca temu wypil wode z ubikacji z silnie zracym srodkiem do czyszczenia rur po czym od razu poszlismy z nim do weterynarza dostawal przez tydzien kroplowki zeby sie nie odwodnil poniewaz nie mogl nic pic ani jesc po tygodniu zaczal pic mleko ale nic nie moze jesc chociaz prubuje co konczy sie natychmiastowymi wymiotami z pyszczka ciagle cieknie mu slina ma w wiekszosci niewladny jezyk schodl strasznie nie wiem co mam zrobic weterynarz nie potrafil stwierdzic jak rozlegle sa poparzenia narzadow wewnetrznych powiedzial ze trzeba czeekac od 3tyg nic sie nie poprawilo nawet pogorszylo moze ktos z was mial podobny przypadek i czy wasz piesek z tego wyszedl nie wiem co mam robic jestem bezsilny patrzac jak cierpi.

Gość gość
czesc, mój kotek ma podobnie :( zjadł trutke na szczury, a ma z roczek :( schudl, jest anemiczny, a powinien być zywiolowy, skakać, brykac, psocic, a ten tylko lezy z mrzymruzonymi oczkami, jest na lekach, ale.. kiepsko to wygląda, ciagle chodzi schorowany, jakby cos go bolało, smierdzial na początku, jakby mu gnily narzaady, dziwna wydzielina z pyszczka :(

Gość gość
Dostaje caly czas leki przeciwbulowe oraz antybiotyki na owrzodzenie zoladka lecz nic nie pomaga

Gość gość
biedna kicia :( ja bym szła do innego weterynarza skonsultować :(

Gość gość
Niestety spodziewam sie najgorszego tylko to ze pije trzyma go przy zyciu karminie tez nie pomaga bo od rrazu zwraca wydzielina z pyska i nieprzyjemny zapach jest spowodowany martwica od poparzenia

Gość gość
Nie moge patrzyc jak sie meczy po takim czasie bez poprawy rodzice doradzaja ulzyc mu cierpienia ale ja z moja dziewczyna jestesmy jeszcze dobrej mysli ...

Gość gość
Już po nim, niepotrzebnie go męczysz i ładujesz kasę w kroplówki, one przełyku mu nie odbudują :-O