Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego ludzie tacy sa

Polecane posty

Gość gość

Nikomu nie wolno ufac! Myślisz sobie, że masz kogoś bliskiego kto cie nigdy nie zostawi, komu zalezy.. wiesz pojdzie za Tobą w ogień.. A tu d**a jak zawsze! Zostawiają Cię nawet w najmniejszych sprawach! Nawet w drobnych sprawkach wychodzi jak bardzo ktoś ma Cię gdzieś! Nawet własna siostra !.. To by było na tyle jeśli chodzi o więzy krwi.. Nie mówiąc już o ludziach z którymi nie ma się powiązań rodzinnych.. Heh wtedy to jest hardcore dopiero.. Myślisz sobie "przyjaciółka".. Śmiać mi się chce z siebie jak bardzo zawsze się przejadę..

Gość patykiem pisane
bo nikt nie wyciaga konsekwencji z ich zachowania

Gość patykiem pisane
dlatego nie warto pomagac ludziom, a juz zwlaszcza tym ktorym sie wydaje ze to twoj obowiazek...

Gość gość
Więc dlaczego tak jest, że nikt naprawdę nie dba o inncyh? K***a tylko ja zawsze wychodzę na skrzywdzoną, bo się za bardzo przyzwyczajam.. za dużo sobie wyobrażam.. A ktoś mnie zawsze kuzwa zostawi.. To nawet nie chodzi o jakies melodramatyczne rozstania.. Chodzi o zwykłe słowa, o zwykłe zachowania - gdzie okazuje się, że ja DBAM o to co ktoś powiedział, co ktoś czuje, co ktoś myśli, chce kogos chronić a ta osoba i tak ma to w d***e. Proste, zwykłe sprawy a jak można się przejechać..

Gość Mongoł z tv
rozumiem Cię doskonale. Sam zawiodłem się na osobach po których bym się tego niespodziewał, "wczoraj dałbym się za nich pociąć, dziś bym w kawałkach".

Gość littlewoods
no to przyjmij w koncu ze jak masz na kogos liczyc to tylko na siebie.

No cóż tacy są ludzie większości. Sam się już kilkakrotnie zawiodłem to cię rozumie. Dobrze jest w tedy jak ktoś od nas coś potrzebuję. Jesteśmy kochani a jak nam trzeba pomocy to nagle wszystko znika.

Gość thhg
miałam taką przyjaciółkę, a po 2 latach okazało się że rozpuszczała plotki na mój temat przez co inni myśleli ze d****ą jestem..

Gość gość
Odechciewa się wszystkiego jak jest się świadomym, że nawet "najbliżsi" nie będą trzymać Twojej strony jak będziesz tego potrzebować..

Gość gość
Oni po prostu wybierają to co dla nich będzie najlepsze.. Nawet z wrogiem będa trzymać jeśli to będzie dla nich korzystniejsze prędzej niż z Tobą..

Gość bo rzadko w tych czasach
rzadko spotkać osoby które przyjażnią się z kimś bezinteresownie a co do przyjażni kobiet to niestety często wkrada się tu zazdrość ...jedna drugiej zazdrości męża bogatszego ..lepiej "ustawionego " itp... Kobiety często obgadują inne kobiety a to że tamta ma dużo dzieci a tamta ma tylko jedno lub wcale nie ma !! a inna to stara panna .....itp.... Ludzie to dziwadła ..... dlatego trzeba liczyć tylko na siebie ....... a człowiek to taki stwór że rzadko doceni pomoc.. a wielu ludzi uważa że pomoc wręcz im się należy ... są nastawieni roszczeniowo ......ale sami z siebie nic ...nie dają ... W sumie ludzi bezinteresownych nie ma .. Nawet związek kobiety i mężczyzny jest interesowny ... coś za coś ..l.. taka prawda

Gość gość
każdy wybiera lepszą opcję dla samego siebie każdy człowiek jest egoistą wy którzy tu piszecie też nimi jesteście uświadomcie to sobie !!!!!

Gość gość
mam to samo autorko...ludzie sa fajni tylko wtedy kiedy im czegos brakuje czy to jesli chodzi o rzeczy materialne czy duchowe i ty mozesz im to dac....szkoda gadać bo ja mogłabym tutaj z 10 stron napisać jak bardzo ludzie mnie skrzywdzili...moze kiedys to zrobie

Najważniejsze to być sobą i się nie zmieniać. Hmm może tacy ludzie jak my poszkodowani powinni się trzymać razem?? Tacy ludzie lepiej się zrozumieją przynajmniej mam takie wrażenie.

Gość gość
teraz tez caly dzień mam zawalony a teraz rycze bo miałam spedzic z facetem dzień i do tej pory czekam jak głupia...gówno z tego wyjdzie pewnie...mógł chociaz napisac...