Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdezorientowana brunetka

Panowie czy lubicie pieścić cipkę swojej kobiety

Polecane posty

Gość 40tka
Chyba nie mam jakiejś przeglądarki żeby otworzyć ;(

Gość hubb_
tego czatu na poczcie? Napisz mi na maila o której możesz zajrzeć, to się umówimy tam...:)

Gość 40tka
Tak, tego czatu na wp.

Gość gość
40stka napisz do mnie na maila agroo1986@interia.pl

Gość okon291
każda Lubie piescic:-) :-)

Gość gość
Temat umarł a tak fajnie sie czytało ;(

Gość gość
Ja też mam własciwie problem, trochę z innej strony, bo zaczynamy z chłopakiem pozanwac siebie nawzajem tzn nie jestem jego pierwszą ale ja dziewicą jestem. Problem w tym że on zaczął mnie już zadowalać ręką, oralnego jeszcze chyba nie chce, może nie tyle co nie chce ale sie krępuję. Ale nie wiem jak się zabrać zeby jemu tez było dobrze. Totalnie jestem w kropce. Baardzo bede wdzięczna za pomoc

Gość owszeem
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3161558 poczytaj sobie tego typu tematy na kafeterii jak ten powyżej. Nie ma się czego bać i krępować. Jeśli powiesz swojemu chłopakowi że to twój pierwszy raz. To pokieruje Tobą. Wrzuć tylko na luz. ;)

hej, jak rozumiem chcesz mu zrobić dobrze ustami si? oglądajcie razem jakiś film sami, po ciemku... zacznij go głaskać wtulona po rozporku. W tej pozycji nie będziesz widzieć jak na Ciebie patrzy i nie będzie Cię krępować. Rozepnij mu rozporek i włóż rękę w bokserki i zacznij nim ruszać...wiesz jak? :) Chwyć go delikatnie...po paru r****ch nie patrząc na niego spytaj czy możesz mu dać buziaka. Jak się zgodzi, to daj tylko takiego "cmoka" i znów baw się tylko ręką. Pomęcz go trochę :) Każ mu w pewnym momencie zdjąć spodnie i bokserki i uklęknij przed nim. Dla większej pewności siebie możesz mu zawiązać oczy, nie będzie Cię onieśmielał spojrzeniem. I zacznij go czule pieścić ustami, lizać i wkładać do buzi. Na pierwszy raz powiedz, że ma Cię ostrzec przed końcem bo chcesz to robić małymi kroczkami i to sobie zostaw na później... Życzę powodzenia i wróć z informacją jak Ci poszło :) Karol

Gość dziewica number two
Hm... A ja mam takie pytanko. Jak to jest z tymi ząbkami? Jak robić loda żeby nie było ich czuć. Nie chciałabym zadrasnąć go moimi ząbkami. :P :O

hehe dobre :) kup sobie loda o takim kształcie i wkładaj go do buzi. Odpowiedz sobie na pytanie, czy haczysz ząbkami? Jak nie, tak samo rób to facetowi :) Tak myślę... :)

Gość dziewica number two
Wielkie dzięki!!! :D naprawdę. ;) tylko prawdziwe lody są z reguły cieńsze. :( więc czy to ma sens? Jak myślisz? :(

Gość gość
raczej chodzi o zasadę "jak to się je" a nie o faktyczną grubość. raczej nie ma takiego grubego żebyś miała z tym taki problem, o jakim mówisz :)

Gość dziewica number two
Aha. Jak tak, to spoko. :D dzięki. ;)

Gość dziewica number two
Aha. Jak tak, to spoko. :D Dzięki ;)

Gość gość
juvia, zdezorientowana ona_ona, 40stka gdzie jestescie? :)

Gość gość
Czy każdy facet musi lubić seks oralny? Skoro nie znosi, to go nie zmuszaj. Ja mam odwrotną sytuację - mąż chciałby mnie ciągle lizać a ja za tym nie przepadam. Czasem mu pozwolę,żeby się trochę nacieszył,ale raczej unikam jak mogę. Mineta nie daje mi żadnej przyjemności. Po prostu wolę konkretniejsze formy pieszczenia :)

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
Cześć, faktycznie dawno mnie tu nie było.Jak dla mnie temat się rozmył.Na temat tzw. minetek nie mam nic do powiedzenia.Nie widzę tu osób, które chętnie podejmują inne tematy.:( No cóż, ale taki mamy topic.:(

Gość antonin
Ojej nie rozumiem tego faceta, ja uwielbiam lizac, czuc jak moja twarz jest cala mokra od jej sokow... to najpiekniejszy smak i zapachn na swiecie, a jak ona sie wije w rozkoszy kiedy ja mam cala twarz w jej kroczu, moj k***s pulsuje z podniecenia

Gość gość
Zapraszam na Erotikforum.pl

Gość gość
lubię, ale bez przesady. Podnieca mnie robienie minetki mojej Pani, ale nie za długo, po pewnym czasie język się męczy :( A, no i ogólnie to istotne jest czy i jak kobieta potrafi się odwdzięczyć

Gość aanngość
mój facet strasznie to uwielbia. czasem dochodzi do tego że pieści mnie na wstępie, ja chce już go w sobie a ten nie, żebym mu dała jeszcze chwilkę 'pogadać' z moją małą :]. az ciężko uwierzyć że kiedyś miałam kompleksy

Gość gość
a mój ma ochotę na seks raz na 2 miesiące ...ha ha ha, ale wtedy robi wszystko to co ja lubię i jest to dla mnie żałosne i śmieszne....

Gość gość TT
Witam ja mogę każdą muszelkę pieścić ustami , strasznie mnie kręci jak doprowadzam ją do orgazmu a ona głośno krzyczy i wije się jak piskorz z rozkoszy . A teraz ja podniecony jej krzykiem z pełnym wzwodem moją 19 tkę wkładam w mokrą pochwę i zaczynam pracować jak tłok w silniku , często się zdarza taki odlot dziewczyny że zatraca się w rozkoszy i mdleje na kilka sekund. Miałem kilka takich przypadków .Jeżeli dziewczyna pozwala to zostawiam swoją spermę w środku a jeśli nie może to oblewam jej biust i twarz po chwili smaruje się po twarzy i piersiach . Nie wolno zaczynać od pochwy , na sam początek trzeba obiekt pożądania jakim jest kobiece ciało , mocno popieścić w czułych miejscach , kark , uszy , piersi uda stopy , po prostu trzeba wyczuć jak ciało kobiety reaguje na dotyk całowanie . To jest podstawa że każda pani będzie zadowolona z aktu i masz otwarte konto powtarzać to ile razy zapragniesz .Nie piszę nic nowego tylko facet zapomina o tych sprawach , byle dorwać się do muszelki kilka suwów i odwraca się na bok zasypiając . To jest profanacja seksu za to powinno się karać facetów.

Gość gość
Moj kochany maz piesci moje piersi i lize wargi i lechtaczke. Ja sse jego patyczek. Wytrysk w szparce ale czesto w mojej buzi. Ja mam tez przy orgazmie wytrysk kobiecy. Kocham meza od 40 lat. Maz mnie tez. Mamy juz wnuczki a sex ,..to poezja malzenska

Gość gość69
Ja to zawsze robię tak aż do kości!