Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu facet ogląda się za kazdą dziewczyna nawet jak jest w udanym związku

Polecane posty

Gość gość

powiedzcie mi czemu facet patrzy na inne dziewczyny kiedy idzie razem ze swoją dziewczyną? pies nie pies na baby?

Gość gość
a dlaczego mialby nie spojrzec? naturalny odruch. popatrzy, oceni, w glowie ulozy sobie jakby ja r****l i tyle mowie to z wlasnego doswiadczenia

Gość gość
ale można to rozumiec, że jego kobieta mu nie wystarcza?

Gość Kisiel w stringach
bo ma leb na takim mimosrodzie jak sowa .... gorzej jak sie oglada, oczy mu rozblyskuja i zaczyna sie slinic :classic_cool:

Gość gość
właśnie ktoś tu napisze że każdy facet patrzy na kobiety ogląda ..ocenia i układa sobie w głowie jakby ją r****ł !!! Czemu każdy facet ocenia w ten sposób kobiety " jakby ją r****ł " co wy macie w tych pustych łbach zwierzątka samczyki podgatunek jesteście i tyle

Gość magdalenkaaaaaaaaaaa
popatrzy, oceni, w glowie ulozy sobie jakby ja r****l i tyle lapka.gif mowie to z wlasnego doswiadczenia Czyli zdradzi w myślach swoją partnerkę. :D lepiej być samej niż ze zdrajcą :o

Gość gość
właśnie co za instynkt zwierzęcy u facetów?jak zobaczy to juz mysli jak byłoby ją r====ć ja idąc ulicą nie obmyslam widząc faceta jaki będzie w łózku? czemu akurat faceci tak mają?

Gość gość
24.08.13 x niekoniecznie. prosta analogia: facet ma swoj samochod, ale rownie chetnie przejechalby sie innym i rowniez za nim obejrzy sie na ulicy. podobnie z kobieta. ja na kazda sie patrze - jak brzydka to odwracam wzrok, a jak ladna, to ... ;)

Gość gość
ojtam psy na baby jestescie i tyle

Gość bernark
a dlaczego kobiety się oglądają za kobietami na ulicy, głodne, czy zazdrosne ?

Gość jaśnie pani 333
Bo to takie łowcze oko, niby idzie z tobą, a na wszelki wypadek poluje, by nie mieć przerwy w przebiegu

Gość gość
głodne niby czego?

Gość Rowniez facet
Potwierdzam to co napisano w paru postach powyzej. KAZDY facet uklada sobie w glowie seks z dana kobieta, tylko niektorzy nie daja tego po sobie poznac. A jak zaprzeczaja, to klamia. Przeciez i tak wam prawdy nikt nie powie prosto w oczy.

Gość jaśnie pani 333
tak to już jest jak się nie myśli glową tylko wiadomym narządem

Gość gość
mniejsza głowa pracuje. szoka ze wam tak nie pracuje kiedy naprawde trzeba

Gość gość
Lojalność i wierność nie polega na rżnięciu głupa i udawaniu że jesteś jedyną kobietą na świecie :-) Myślcie trochę, chciałybyście być z facetami którzy są z wami bo nie mieli wyboru, czy z takimi co was wybrali spośród tysiąca innych? :-)

Gość gość
piękna myśl, mnie wybrał spośród 1000 innych:D

Gość gość
Ja jestem kobietom i nieraz oglądam się za kobietami jak mi się któraś spodoba :)

Gość o zgrozo
wybral cię może jako 1 z 1000, a następnie zdradzi cię jedną z tysiącem innych, choćby tylko we własnym umyśle

Gość gość
zdradzi we wlasnym umysle, hahahah, tylko baba moze na cos takiego wpasc

Gość o zgrozo
to po cholerę piszecie, że każdy facet układa sobie scenariusz sexu z inną kobietą

Gość gość
bo to prawda. to fakt, niezaprzeczalny

Gość gość
Skoro fakt, wróci do domu, spytam z iloma się dziś r****ł spakuje i wypieprze za drzwi! OT co zrobie! gnojek jeden!

Gość gość
nie dramatyzuj, i tak sie nie przyzna. masz podejscie czarownicy - nawet chcesz zabronic facetowi myslec o seksie z inna kobieta :D przeciez to tylko seks - dla faceta nie ma nic wspolnego z miloscia. byl pare dni temu topic, w ktorym kochajacy maz zastanawial sie czy przespac sie z kuznynka swojej zony...

Gość gość
To była ironia ;D Może jestem czarownicą, ale przyznam się, że też czasem myślę o facecie jakby było z nim w łóżku. Mało kiedy ale myślę. To nie zmienia faktu, że kocham partnera, choć w głowie czasem zaświta jak widzę ładnego wysportowanego bruneta, że bym go brała jak rolnik dotacje unijną ;D

Gość jaśnie pani 333
o losie, zaorałaby bruneta na śmierć. Tak to już jest, że nigdy nie wie się co siedzi w głowie partnerowi, ale to może i dobrze

Gość gość
Przystojnego bruneta z wysportowaną sylwetką ćwiczącego sztuki walki to bym na macie już orała :) Nie ma seksowniejszego widoku niż ćwiczący przystojny facet. I owszem bardzo się cieszę, że mój mężczyzna nie wie co czasem mi w głowie zaświta. ;) Sam jest przystojny, ćwiczy... ale czasem oko się zawiesi na kimś innym i fantazja poszybuje za daleko. Myślę, że oboje jesteśmy szczęśliwsi nie wiedząc. Zrobiłby mi wielką awanturę gdyby mógł znać obrazy z mojej głowy. A ja też przecież mu nie powiem, że właśnie wyobrażam sobie jak rzucam się jak zwierze na innego ;D I też nie chce takich wyznań od niego. Lepiej jak jest odgórne przemilczenie tych mało znaczących incydentów;)

Gość gość
to ja chyba jestem jakaś upośledzona, bo nigdy, przenigdy nie miewam fantazji na temat żadnych facetów. właściwie, to chyba nigdy w życiu nikt mi się nie podobał :P

Gość gość
Oglądałaś kiedyś MMA? Co Cie interesuje? Może jakiś facet z pasją? Wysportowany,chudy, grubiutki, starszy, młodszy? Może zwyczajnie szukasz nie tam gdzie trzeba ;)

Gość jaśnie pani 333
Jak szuka to znajdzie, nie normalne to jest to jak ktoś nie ma potrzeby bycia z kimś innym