Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wygladam dziecinnie

Polecane posty

Gość gość

Mam 18 lat i jest to dla mnie wielki problem ze wygladam jak dziecko przez to nawet nie mam chlopaka bo kto by byl z malolata ;/ wygladam na jakies 13-15 lat. Jak ktos pyta mnie o wiek i gdy odpoiadm jest mi przykro ze kazdy jest w szoku takich osob nikt nie traktuje powaznie a jestem juz osoba pelnoletnia nie dlugo trzeba szukac pracy a kto mnie przyjmie jesli wygladam jak gimnazjalistka? ;( Jestem na dodatek drobna osobka Niska szczupla mam bardzo. Maly biust ;/ twarz okragla, male oczy czarne dlugie wlosy z grzywka na bok ubieram sie raczej zwyczajnie dzinsy trampki ewentualnie baletki zwykla bluzka . Prosze poradzcie mi co ubierac jak malowac co z wlosami itp. Zebym wygladala na starsza i moze jak sie zachowywac? Chociaaz zachowanie mam ok nie zachowuje sie dziecinnie wiec co z tym wygladem co robic? Help!!!!

Gość gość
daj foto :classic_cool:

Gość gość
ubierasz się jak mysza, masz mysie włosy, jesteś głupia, nie zdałaś do średniej szkoły..I do pracy nikt ciebie nie przyjmie

Gość mezyczna0101
nadodatek inteligencja z podstawowki, ku rwa z tego opisu i tak GO WNO widze twojej twarzy

Gość moniaczek_20
zrezygnuj z grzywki, używaj czarnej kredki.. Ja maluje się tuszem i podkładem a gdy jestem bez jakiegokolwiek makijażu to mi dają 15-16 lat co niektórzy:) ale na szczęście mam starszego chłopaka który wygląda na tyle lat ile ja mam w makijażu :)

Gość gość
Widac gosc ze jestes niedowartosciowany jak tak hejtujesz :-). Ale prawde mowiac mnie twoje zdanie nie interesuje po prosilam o porady A o szkole to jestes w bledzie bo nie dlugo koncze technikum

Gość gość
jak jestes brzydka to z grzywką lub bez wyglądasz brzydko:D no diameter

Gość gość
Dzieki za porade mooniczko:-) Mezczyzna dziekuje za kolejny hejt i rowniez mnie on nie interesuje. Jesli nie umiesz czytac to twoj problem

Gość gość
Nie jestem brzydka po prostu wygladam mlodziej niz jestem