Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RebekaBuendia

Intelektualiści są dużo bardziej seksowni od reszty facetów

Polecane posty

Gość RebekaBuendia

Są mistrzami uwodzenia, wiedzą, jak zaimponować kobiecie intelektem i znają swoją wartość. Ich sposób podrywu jest wyrafinowany, są dobrymi obserwatorami i potrafią wyczuć kobietę i drzemiące w niej emocje. A w łóżku... sama przyjemność. :) Znam wielu naukowców, dziennikarzy, pisarzy z urody może przeciętnych, ale o dużej charyzmie i uroku osobistym, który daje im przewagę nad innymi, czasem nawet przystojniejszymi.

Gość gość
a po 20 latach pojdziesz do prostego faceta który zerznie cie jak burą suke bo ten inteligencik zacznie walic konia pod małolaty w internecie albo zacznie miec cie dosc i przestanie mu stawac 🖐️

Gość gość
To prawda, brzydki ale inteligentny moze zawrocic w glowie kobiecie. Po prostu inteligencja jest seksi. Faceci patrza przede wszystkim na cialo. Dla wielu kobiet najbatdziej seksowny jest mozg.

Gość RebekaBuendia
Na tyle Cię stać? To lepiej nie pisz.

Gość gość
To forum otwarte, kazdy moze pisac co mu sie podoba/

Gość fajtłapa
...ja studiowalem PR I dziennikarstwo... hmmm I co teraz!?

Gość gość
i jestes prawiczkiem

Gość RebekaBuendia
Dokładnie! Mózg działa jak afrodyzjak. Sama zakochałam się w facecie, który jest dość specyficzny z wyglądu, ale to, w jaki sposób mówi i o czym mówi niesamowicie na mnie działa. Ten człowiek od samego początku naszej znajomości bardzo mnie inspiruje, uwielbiam go słuchać i z nim rozmawiać.

Gość RebekaBuendia
Owszem, ale niekiedy warto niektórym zwrócić uwagę. Zresztą to było do njunnujn.

Po primo inteligentny, to nie to samo, co intelektualista. Inteligentny może być ktoś bez wykształcenia, a intelektualista to ktoś z definicji z wyższym wykształceniem... Taki politolog na przykład, ze sporym prawdopodobieństwem, choć jest intelektualstą, nie będzie inteligentny . . . Po secundo: "To prawda, brzydki ale inteligentny moze zawrocic w glowie kobiecie. " Tylko wtedy, gdy jest manipulantem,co jest wątpliwe moralnie...

Gość gość
Po raz kolejny powtarzam przystojny, wysportowany, brunet ćwiczący sztuki walki bez odzywania się potrafi więcej zdziałać niż wysilający się by zaimponować intelektualista. Podniecająca jest sama myśl o nim. Jak chodzi o chwilę i przyciąganie wygrywa z najbardziej wygadanym czarującym. Do stałego związku nadają się czarujący gdzie brak pociągu fizycznego można rekompensować psychicznym. ;)

Gość gość
Tez mialam podobnie. Poznalam faceta z wygladu bardzo przecietny, ale dobrze ubrany, wiec tak sie nie rzucalo w oczy. Jak zaczal mowic to odplynelam. Stal sie dla mnie niezwykle podniecajacy.

Gość RebekaBuendia
Studia same w sobie nie uczynią się intelektualistą. Tak naprawdę mało jest prawdziwych pasjonatów, którzy fachowo podchodziliby do zagadnienia, które ich interesuje.

Gość fajtłapa
...pociag psychiczny...??? a co to za stwor?

Gość gość
Fajtłapa- zakładasz ciągle debilne topiki na tym forum. Nie jesteś wcale inteligentny.

Gość RebekaBuendia
nie uczynią Cię' - przepraszam za literówkę :)

Gość gość
Nie wiedziałam jakiego słowa użyć na pociąg do "jesteś miły, uroczy, będziesz dobrym ojcem i nadasz się do pogadania na starość przy kominku".

Gość gość
100% racji ;)) Ale i tak uważam, że ludzie powinni się dobierać także pod względem inteligencji (nie mylić z wykształceniem), żeby mieć o czym ze sobą rozmawiać ;)

Fajtas jest bardzo inteligentny/a a temat autorki wywoluje jeden komentarz: Naprawdę??? Niesłychane!

Gość RebekaBuendia
Oczywiście, to, że ktoś studiuje lub skończy studia nie oznacza, że jest inteligentny. Przykładów tępoty chwalącej się wyższym wykształceniem nie brakuje. Trzeba czegoś więcej - pasji, zaangażowania, ciekawości świata i silnej motywacji, aby się doskonalić. Tacy ludzie, niezależnie od wykształcenia, robią wrażenie.

Gość gość
Faceci patrza przede wszystkim na cialo. Dla wielu kobiet najbatdziej seksowny jest mozg. xxx kolejne stereotypy. weź się lepiej kobieto puknij w głowę. Już widzę jak kobieta nie odrzuca mnie bo jestem brzydki ale za to mądry :P

Gość RebekaBuendia
Zależy od kobiety. Niektóre wolą "ciacha". Dla mnie natomiast sexy jest intelekt połączony z pasją.

Gość gość
zgadzam się z Wami że inteligentni mężczyżni działają bardzo na kobiety ... Ale oczywiste jest że nie każdy kto skończył studia jest super inteligentny .... bo czasem są chamami po studiach ....bez kultury i taktu wiec ktoś taki oczywiście odpada ... Tu chodzi nam o prawdziwą inteligencję ....o kulturę itp.......

Gość gość
cham bez kultury i taktu to akurat nie ma problemu by znaleźć dziewwczynę czy kobietę