Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja waga a opinia kolegów

Polecane posty

Gość gość

Jestem wzrostu 166 cm i ważyłam 75 kg. Schudłam i ważę teraz 65 kg. Widać to po mnie, że schudłam. Jednak 2 kolegów mi mówi, że lepiej wyglądałam jak byłam grubsza. Czemu oni mi tak mówią? Nie jest mi przykro, ale mnie to dziwi strasznie.

Gość Kubus Muchatek
wiesz moj znajomy tuczyl kolezanki liczac na to ze jako nieatrakcyjne dla innych dadza mu d**y :classic_cool:

Gość gość
Pewnie coś w tym jest. Zanim zaczęłam dietę to powiedziałam jednemu. że zamierzam schudnąć na co ten zrobił zdziwioną minę i powiedział "z czego ty chcesz chudnąć?"

Gość prawictwo pospolite125
koledzy cie okłamuja . Dobrze ze schudłas.

moim zdniem powinnas jeszcze zrzucic mimum 5 kg wazysz ciagle za dużo ..

Gość gość
tez mam jedna taka kolezanke, ktora byla na prawde fajna d**a, ale schudla i nie ma juz tego uroku, teraz nawet nie ma d**y ;( i zeby nie bylo - nie podobaja mi sie "puszyste", tylko normalne kobiece sylwetki, nie kosciotrupy

mi też sie swinie nie podobają .. Kobieta nie powinna być anorektyczką-o wadze 44 kg ani swinia- 80 kg

Gość gość
autorko, lepiej daj swoje foto sprzed i po schudnieciu, ocenimy sylwetke meskim okiem :classic_cool:

masz 166 cm wzrostu prawidłowa waga wynosi od 50 kg do 59 kg wazysz 65 kg - wiec ciągle za dużo - ale i tak zanotowałas znaczny postęp .

Gość gość
Heh. Ludzie, ale cycków i tyłka mi nie zmieniło. Nadal mam takie jakie miałam. Czyli cycki - duże, a tyłek mały, ale wystający. To o co im chodzi? ; /W sumie liczyłabym na zdanie facetów czemu tak mówicie dziewczynie, że lepiej wyglądała jak była grubsza?

Gość gość
przeciez nie da sie tego okreslic wrozac z fusow. to indywidualna sprawa, dlatego pokaz jak wygladasz (bez twarzy ofc)

Gość gość
Heh. Straciłam brzuch, bo miałam wystający. Mam chudsze ręce. Buzia mi troszkę schudła. Uda, łydki mam takie same. Nie wiem czemu ten jeden nie chciał żebym schudła. Pewnie chciał mnie poniżyć.

bo jak ci kilogramy siedziały głównie w pupie i biuście to temu oni uważają że wtedy lepiej wyglądałaś ;)

Gość gość
Ja ostatnio schudłam a nie chciałam i mi sie to nie podoba :/