Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak schudnąć po piećdziesiatce

Polecane posty

Gość gość

może ktoś ma sposób

Gość gość
dieta south beach - dziala i nie glodzisz sie

Gość gość
Ile masz wzrostu i jaka waga?

Gość gość
ja po tej diecie juz sie nie odchudzam bo juz schudlam , teraz mam 57 kg / 170 wzrostu

Gość gość
bylam na niej 3 lata temu teraz utrzymuje wage schudlam w 2 miesiace ponad 10 kg

Gość gość
a ty masz duzo do zrzucenia?

Gość gość
Mam158cm/ 67kg.Moje marzenie to zrzucić 5 kg .Mam już menopauzę , zewsząd słyszę , ze w tym wieku to trudno schudnąć .Chodzę na aqua aerobik , chcę jeszcze zastosować odpowiednią dietę.Będę wdzięczna za sprawdzone porady.

Gość Olcia Dubicka
To że jesteś po 50siątce nie znaczy że musisz być otyła. Schudnąć można w każdym wieku tylko trzeba chcieć i podjąć działanie w tym kierunku :) Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;) Zdecydowałam się po tym jak zobaczyłam że tabletki zostały przetestowane przez głównego inspektora sanitarnego i dopuszczone do obrotu w Polsce co potwierdza ich bezpieczeństwo a to jest najważniejsze i nie wszystkie podobne preparaty przeszły takie testy co stawia ich w złym świetle.

Ja też mam menopauzę i chudnę - od stycznia 14 kg, więc da się,tylko trzeba się dużo ruszać i pilnować jedzenia.Ja dodatkowo wyrzuciłam z diety gluten i jest super.

Gość gość
a gluten tzn czego nie jesz , mozesz napisac coi wiecej czego nie wolno jesc ? bo ja mam problem z brzuchem i moze to przez ten gluten , bo cos kiedys mi sie obilo o uszy ale do kon\ca nie wiem

Gluten to zboża i kasze z wyjątkiem jaglanej gryczanej i ryżu. Reszcie trzeba powiedzieć stanowcze nie!! Do różnych placków używam mąki gryczanej,ryżowej i kukurydzianej.Pieczywa i makaronu nie jem bo właściwie za tym nie przepadam. Czasem robię sobie dzień glutenowy, głównie dla jakiejś tarty, bo nie znalazłam jeszcze dobrego zamiennika mąki pszennej do ciaiasta kr***ego. Ale pracuję i nad tym:)

Gość gość
dziekuje czyli mozna ryz bialy z borowkami i jogurtem np zjesc

Gość gość
jest tu ktos w takim wieku 50 lub 50 plus ? na diecie

Gość gość
ja jestem sprobuje od jutra diety nielaczenia, na topiku idy zobacze jak mi pojdzie najpierw przez tydzien a jak dobrze to bede robic ja dalej

Gość Małgośśśka
Ja spróbuje diety od dietetyka. Już dawno miałam ja rozpocząć, ale jakoś nie mogłam się zebrać. Teraz też postanowiłam więcej ćwiczyć i zacząć stosować takie tabletki wspomagające odchudzanie http://dermalab.pl/130,slimette.html. Być może to wszystko razem pozwoli mi dość szybko uporać się z 10 - kilową nadwagą.

Gość gość
znowu reklama tabletek wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Gość gość
ja skonczylam w tym roku 50 , jestem szczupla, po prostu sie nie objadam skurczylam zoladek na 5 malych posilkach i jem wszystko ale o polowe mniej , glodu nie czue , przez skurczony zoladek

Gość gość
bylam na takiej mz a i pilam duzo wody . herbatek ziolowych itp ,

Gość AnnaKamyk
Po 50 przemiana materii jest gorsza, dlatego przyśpiesz ją suplementem - https://www.chcemyschudnac.pl/acai-berry-900/. Moja mama w tym wieku stosowała, schudła 3 kg i znacznie lepiej się czuje. Nie stosowała też żadnych diet, tylko ten suplement.