Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegrana sssss

mam 27 lat i nie mialam nigdy faceta

Polecane posty

Gość przegrana sssss

jestem wyksztalcona mam dobra prace i jestem ladna, to wynika z tego ze zawsze bylam pelna kompleksow, przez co odrzycalam kazdego faceta ktory sie o mnie staral a moglam miec kazdego 9teraz w sumie tez) ale chyba dla mnie juz za pozno, przegrałam zycie.

Gość gość
tez mam 27, ale nigdy nikogo nie odrzucalam, ale nikt mnie nigdy nie chcial po prostu, i tez nikogo nigdy nie mialam, zawsze bylam niewidzialna dla facetow, jestem dziewica

Gość siodme_niebo
ja w tym wieku mialam juz calkiem fajnego faceta :classic_cool:

Gość ggrrrrrrrrrrrrrrryyyyyyyyyyyyy
a ja mam 24 i też nigdy nikogo nie miałam :( i nic nie wskazuje na to żeby miało to się zmienić a bardzo bym tego chciała

Gość przegrana sssss
to tez nieciekawie, widzisz a ja mam taka sytuacje ze dalej przyciagam facetow i dalej ich odrzucam tylko teraz z tego wzgledu że w koncu to wyjdzie ze nie mialam nikogo nigdy... i jak to bedzie? to chyba troche dziwne nie? zastanawiam sie czy dla faceta mialby to znaczenie... na razie koncze znajomosci szybko bo sie boje tego ze nigdy z nikim nie bylam i ze po prostu nie bede umiala z nikim byc

Gość gość
a po co chcesz od razu komus to opowiadac? badz troszke tajemnicza ;) nie musisz opowiadac przeciez calej historii swojego zycia

Gość przegrana sssss
a co myslicie? co sobie facet pomysli jak sie dowie ze nigdy nie bylam w zwiazku? (mowie o sobie- czyli jak o atrakcyjnej kobiecie o ktorej nikt by nie powiedzial ze nie miala nikogo)

Gość przegrana sssss
no nie musze opowiadac, ale w koncu facet zapyta o moja przeszłość.. moglabym troche nasciemniac... ale z drugiej storny boje sie tego ze nie ebde umiała z nikim być i to samo wyjdzie ...:(

Gość gość
myslisz ze ty jedna tak masz? otoz dowiedz sie ze to nie ejst wcale takie rzadkie zjawisko

Gość przegrana sssss
mysle ze nie tylko ja, ale w kregu moich znajomych kazdy miał/ma partnera/kę stąd czuje sie dziwnie i jest mi bardzo z tym zle

Gość gość
no to przestan ich odrzucac, wejdz w jakis zwiazek, naucz sie tego malymi kroczkami, jaki masz problem? czemu nie chce sprobowac? i tak masz lepiej, bo ja nie mialam nie dlatego ze nie chcialam, tylko mnie nikt nigdy nie chcial

Gość przegrana sssss
chce tego bardzooo ale to trudne dla mnie, przeraza mnie to ze on sie dowie ze nigdy nie mialam nikogo i wtedy uzna mnie za dziwadło :( a druga rzecz ze nie bede umiala z nim byc :(

Gość gość
a co to znaczy ze nie bedziesz umiala? cco masz na mysli?

Gość przegrana sssss
no ze bede się go wstydzić, nie bede umiec rozmawiac o wszystkim itp :(

Gość gość
No to jak nie bedziesz umiala to zerwiesz albo on zerwie, swiat sie nie zawali

Gość przegrana sssss
no własnie się zawali :( nie chcialabym nikogo zawieść ... a myslisz co sobie by ktos pomyslal jakby sie dowiedział ze nigdy nie byłam w zwiazku?

Gość gość
Ja mając 32 lata byłem prawiczkiem i też się obawiałem że ktoś się dowie że nie miałem kobiety. Albo coś zrobię nie tak i kobieta mnie wyśmieje. Załatwiłem swój pierwszy raz za pieniądze i za rok poznałem kobietę i nie miałem juz obaw. Myślę że twoje obawy są bezpodstawne ponieważ to facet w tych sprawach przeważnie przejmuje inicjatywę jeżeli chodzi o pierwszy raz.

Gość gość
nie wiem, ja tez nie patrze obiektywnie, bo tez nie bylam nigdy w zwiazku. musisz podjac jakas decyzje. albo w albo we wte

Gość przegrana sssss
ale mi nie chodzi o SEX tylko o bycie z kimś!!!! no wiec mowisz ze w wieku 33 lat 1 raz zwiazałes sie z kobieta??? czy ona wiedziala ze nie miales nikogo przed nią?

Gość przegrana sssss
powiedz czy powiedziałes swojej 1 kobiecie ze nie byles w zwiazku i jak ona zareagowała!

Gość gość
Wiedziała tylko że nie byłem w dłuższym związku tylko w krótkich przelotnych a jak było naprawdę juz wiesz :-) . Byliśmy ze sobą 5,5 roku. Dzisiaj mam 45 lat żonę i 3 letnią córeczkę i jestem szczęśliwy

Gość faciooook
Moim zdaniem masz duże wymagania.Dlaczego się nie otworzysz na tych normalnych sympatycznych facetów o przeciętnym wyglądzie ?

Gość przegrana sssss
milo ze jestes szczesliwy, a zapytam jeszcze nie zniecheciloby cie to do zwiazku, jakbys dowiedzial sie ze kobieta majac 27 lat nie byla z nikim nigdy??

Gość gość
Zdecydowanie nie zniechęciłoby a wręcz przeciwnie. Myślę że twoje obawy są grubo przesadzone. Chyba że jesteś typową zołzą i wiesz że nikt z tobą nie wytrzyma ale wątpię żeby tak było zresztą chyba znasz siebie więc głowa do góry i naprzód z uśmiechem na twarzy życzę powodzenia i pozdrawiam :-) :-) :-)

Gość gość
Powiedz mi jeszcze jakbyś poznała faceta w wieku 32 lat i przyznałby się że nigdy nie był w związku to jak byś zareagowała?

Gość gość
Ej, to zaleta, że nie miałaś jeszcze nikogo, mężczyźni nie lubią mieć poprzedników, porównań, bogatej przeszłości.

Gość gość
w sensie bogatej przeszłości u kobiety.

a co uzyskuje facet pytając się o Twoją przeszłość? nie rozumiem po co miałby to wiedzieć. chodzi o to, że nie umiesz jakichś tam technik w łóżku, tak? czy chodzi o nieumiejętność tych związkowych rzeczy, kompromisów? ale w takim razie po co chciałby z Tobą być. bo ja nie rozumiem - jesteś fajna, ale nie masz doświadczenia więc s********j. jak w rozmowie o pracę:D :-P