Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam małe pytanko do wszystk

Polecane posty

Gość gość

Słuchajcie, ale odpowiedzcie tak szczerze czy powinnam się łudzić ze facet który zerwał ze mną kilka miesięcy temu i zerwał kontakt jeszcze kiedyś się odzwie?, czy jest tutaj choćby cień szansy?

Gość Pirat Dżosz
nawet jeśli jest cień szansy nie powinnaś się łudzić tylko iść naprzód, w innym wypadku możesz sie bardzo przeliczyć

Gość Kubus Muchatek
ty z nim bylas, ty powinnas znac go najlepiej :p, :P, :P

Gość xen
Fiku ma rację.

Gość gość
A czy nie będzie to głupie jak mu na święta smsa wyśle z życzeniami, tak neutralnie, tylko tyle.

Gość gość
albo jak jakies rzeczy zostawil to moze kogoś przyslac po odbior

Gość gość
No tak byłam z nim i chyba go do końca nie poznałam, w zyciu bym nie przypuszczała że tak się zachowa.

Gość gość
bedzie bardzo glupio

Gość gość
Szansa na to jest jak szansa wygrania w totka, jednak nie smuć się tym bo pewnie jesteś słodka, Zamiast patrzec wstecz na to co już nie wróci, Zacznij robić coś co się zwróci i nie zasmuci. Daj sobie szanse, wyjdź do ludzi znajdź innego, tamten facet to przecież nic wspaniałego, ideałem nie był bo ideał przecież Cie nie opuści? Tacy jak on to podróbki zwykli oszuści, Potraktuj go jak czas stracony jaki dobiegł końca, rozejrzyj się po świecie tam czeka Twój obrońca, Nie przegap go zatem oglądając się w tył za siebie, tamten odszedł i co? nie było i tak z nim jak w niebie! on już nie wróci więc na co chcesz czekać? Twoje szczescie przez tamto może uciekać Chwyć okazję i ruszaj do boju, a myśl o tamtym zostaw w spokoju

Gość gość
nie ma i alleluja. po co ci ktoś taki? mój mnie olał kilka miesięcy temu, siedzi cicho i całe szczęście. co miałabym mu powiedzieć? jesteś skończonym d*pkiem, nie życzę sobie twojej obecności w moim życiu? bez sensu. on już wybrał.

Gość gość
Nie zostawił żadnych rzeczy, po prostu urwał kontakt niemal z dnia na dzień:-(