Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet po 30 roku zycia

Jak sport dobry na zgubienie brzucha

Polecane posty

ciezko mi z bieganiem i nudno sadze ze klasy moga byc ciekawsze np body combat

Gość gość
nie pij piwa i tyle.

statystycznie 1 piwo dzinnie to duzo

Gość gość
każdy :) Zacznij od spacerów 2-3h dziennie

Gość julka19xx
nie jest ważny sport ale tętno jakie masz przy jego wykonywaniu i czas treningu. Ćwicz co drugi dzień przez godzinę z tętnem 130.Po pół roku zgubisz brzuch i wszystkie laski twoje :P

Gość gość
kręcenie hula hop.

Gość gość
mniej jedz nie chlaj piwska nie jedz tłustych potrwa słodyczy unikaj i soli ./... a do tego rób" brzuszki " lub nawet w necie poszukaj takich ćwiczeń

Gość gość
szybkie spacery ponad 30 min jak będziesz na siłach biegaj 2 minuty spaceruj szybko 5 i tak w kółko z czasem zmniejszaj czas spaceru i zwiększaj biegu. Na zrzucenie kg najlepsze są ćwiczenia areobowe:bieganie, skakanie na skakance, pływanie, jazda na rowerze, rolkach.- czas ćwiczeń 30 min bo po nich nastepuje dopiero spalenie tłuszczu, ewentualnie interwały, bieg-marsz-bieg-> następuje szybsze spalenie. Combat jest świetny ale treningi są za rzadko ii raczej jako uzupełnienie, hobby rozrywka niż trening.

Gość gość
Sporty walki: IKM, BBJ, MMA i inne są ciekawe, zawsze śmiać mi się chciało na treningu gdy było już chłodnawo na dworzu w połowie treningu na sali było jakby za mgłą od parującego potu a nad ciałami szczególnie unosiła się para ;) Wszyscy mokrzy podłoga mokra, tak, ze jak przeciwnik Cie nie wywali to sam się poślizgniesz ;)

Gość gość
Musisz się też liczyć z bólem, urazami i wydatkami jak chodzi o walkę, to nie jest tak, że chcesz i masz, to inwestowanie w siebie, ciało, sprzęt. rękawice ze skóry około 100 zł, owijki najtańsze 20 zł, to podstawa do tego dochodzi opłacanie treningów, i praca w domu, czyli ćwiczenia, bieganie, można kupić worek, refleksówkę, łapy trenerskie jak ma się partnera. Mimo wszystko też musisz się pogodzić z tym, że Twoja twarz i ciało nie zawsze będą w idealnej kondycji. Ja pracowałam w bluzce na krótki rękaw i zawsze miałam pełno siniaków na rękach, rozwalone kostki od uderzania,

Gość gość
Znowu nie doczytałam, że chodzi o jakiś body combat.... To coś jak fitness tylko machasz inaczej rękami i nogami?

Gość niebieskooki 32
??

Gość gość
aerobox jest fajny :)