Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 niebieskooki kind escapist

Jakich trikow slownych uzyc aby zdobyc kobiete obnizyc jej samoocene

Polecane posty

make her down np powiedziec jej cos aby poczula sie ze cos nie tak z nia cos np z wygladem

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
ghb

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Co za d*pek

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ca艂a sztuka podrywania na tym polega wy g艂upie baby :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mongo艂 z tv
no i obni偶y艂e艣 ich samoocen臋. Wszystkie s膮 twoje :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie wiem kogo tak podrywa艂e艣, ale to musia艂y by膰 bardzo dziwne panny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wiesz ale gdy m臋偶czyzna obni偶a moj膮 samoocen臋 to po prostu go ignoruj臋 unikam i uwa偶am za idiot臋 ... zna艂am jednego takiego kt贸ry w艂a艣nie w ten spos贸b chcia艂 si臋 ze mn膮 um贸wi膰 .... do tej pory gdy sobie go wspomn臋 to na wymioty mi si臋 zbiera!!! proponuj臋 jakie艣 bardziej cywilizowane sposoby podrywu .......bo m贸wi膮c komu艣 negatywne teksty na jego temat nie zyskasz sympatii! a tylko zyskasz antypati臋 !!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ca艂y trik polega na tym, 偶e dziewczyna kt贸rej umiej臋tnie podkopie si臋 samoocen臋 stara si臋 za wszelk膮 cen臋 udowodni膰 swoj膮 warto艣膰 co cz臋sto ko艅czy si臋 w 艂贸偶ku :D wiecie ju偶 o co chodzi g艂upie baby :D

Udost臋pnij ten post

sporo w tym prawdy co napisalem tylko nalzy to zrobic inteligentnie ma to pewne wspolne cechy z teoria klebka ktory bawi sie kot, dopoki sie nim bawi i go nie zapal ten klebek jest atrakcyjny , pokazanie ze jest sie nieosiagalnym co wywoluje pozadanie tak samo kobiety niby nie lubie niegrzecznych facetow a tak naprawde leca na nich

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zacznij szpanowa膰 kas膮 , zacznij si臋 wywy偶sza膰 swoim stanem posiadania. Powiedz jej , 偶e jest go艂od*pcem i wielki zaszczyt j膮 kopn膮艂 , 偶e wog贸le z ni膮 rozmawiasz. Podkre艣laj na ka偶dym kroku , 偶e nale偶ysz do wy偶szych sfer , a ona do plepsu , od razu poprawisz jej samoocen臋;-) M贸w jej , 偶e jest za gruba , 偶e cycki jej opad艂y i przypominaj膮 pestki winogron;-) 呕e jest ju偶 stara i je偶eli ciebie nie wybierze to czeka j膮 marny los z jakim艣 starym oblechem , kt贸remu b臋dzie musia艂a obiera膰 kartofle itp to powinno pom贸c;-) Taka manipulacja spowoduje , 偶e laska kompletnie straci wiar臋 w siebie , straci wiar臋 w facet贸w , za艂amie si臋 totalnie , 偶e faceci to zmutowane odpady genetyczne , a na koniec zostanie zatwardzia艂膮 singielk膮 i uzna , 偶e towarzystwo nawet 40 kot贸w jest du偶o lepsze! Oto przepis jak uwie艣膰 kobiet臋;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kas膮 trzeba szpanowa膰 umiej臋tnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wydaje mi si臋, 偶e nale偶y zacz膮膰 od siebie, czysto si臋 umy膰 Paco Rabanne 1 Million woda toaletowa dla m臋偶czyzn(300 z艂otych lub taniej), czysta modna bia艂a koszula (to dzia艂a) i nabawi膰 kultury, ducha- jeste艣cie lud藕mi, a cz艂owiek to brzmi dumnie ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
w sumie mam to gdzie艣, wdra偶aj swoje teorie, a b臋dziesz dalej sam albo po pare tygodni z ka偶d膮, kt贸ra b臋dzie na tyle g艂upia, 偶e z tob膮 sie um贸wic 2-gi raz. Robisz rzeczy przeciwskuteczne, r贸b nadal. Mi艂ego zdychania w samotno艣ci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 A TY taki piekny idealny
Czesto widze na ulicach i nie tylko..,slysze Jak takie IMITACJE MESKIE,niedojrzali,dziecinni-ktorzy sa tak naprawde BARDZO ZAKOMPLEKSIENI ,a udaje macho kozaka .. krytykuja, ,smieja sie z kobiety czy to na ulicy ,czy w klubie ,a sami nie sa PIEKNI IDEALNI...a te kobietki z ktorych wiesmiewaja sie ,krytykuja..sa w wiekszosci FAJNIEJSZE OD NICH ... Czesto slysze jak facet mowi na dziewczyne ze brzydka jest ,ale wcale nie jest brzydka..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 FACECI TO MANIPULANCI
Faceci bardzoo manipuluja kobiety..a niektore daja sie :( i wierza im

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Niegrzecznych ch艂opc贸w spuszczam z wod膮 klozetow膮 do kanalizacji. Trzeba byc ostatnim idiot膮 偶eby podrywa膰 kobiet臋 na obni偶anie jej samooceny. Zyskasz tylko tyle, 偶e znajdzie sobie i pokocha takiego, kt贸ry b臋dzie jej m贸wi艂 jaka jest wspania艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gamma male
Jest takie powiedzenie: "Chcesz uwie艣膰 ksi臋偶niczk臋 traktuj j膮 jak szwaczk臋, chcesz uwie艣膰 szwaczk臋 traktuj j膮 jak ksi臋偶niczk臋." / Tyle w temacie drogie panie. :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja bym cie potraktowa艂a jak 艣mieciarza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mo偶e to dobrze jest spotka膰 takiego chamowatego prostaka , p贸藕niej bardziej doceni kobieta m臋偶czyzn臋 z wysok膮 kultur膮 osobist膮 , na zasadzie kontrastu:-))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
e, nie wychowujmy go, niech sam sie przejedzie na swoich metodach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gamma male
nie ka偶da mo偶e by膰 ksi臋偶niczk膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
"Paco Rabanne 1 Million woda toaletowa dla m臋偶czyzn(300 z艂otych lub taniej)" x Aby pachnie膰 tak samo jak ka偶dy wok贸艂 :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
cfgf

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak mnie jeden podrywa艂 :D By艂o mi przykro bo mi si臋 podoba艂, a mnie do siebie zra偶a艂. Kopn臋艂am dziada w d**臋, mimo, 偶e by艂am mocno zakochana. P艂aka艂am niemo偶liwie, ale si臋 zawzi臋艂am, 偶e nie wr贸c臋 i basta! Potem ju偶 tak mi ubli偶a艂 i wyzywa艂, 偶e mi艂o艣膰 mi si臋 szybko ulotni艂a. Najgorszy mo偶liwy spos贸b na podryw, ka偶da kobieta lubi by膰 traktowana jak ksi臋偶niczka i lubi si臋 czu膰 wyj膮tkowa. Ja teraz takich dobrych i kochanych doceniam, a od cwaniaczk贸w i kozak贸w uciekam migiem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
powiedz np,, 艂adne laski ju偶 mi si臋 znudzi艂y , nie dorasta艂y ci do pi臋t, nie wygl膮d si臋 liczy tylko charakter przy tobie to zrozumia艂em ":D

Udost臋pnij ten post