Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebieskooki kind escapist

Jakich trikow slownych uzyc aby zdobyc kobiete obnizyc jej samoocene

Polecane posty

make her down np powiedziec jej cos aby poczula sie ze cos nie tak z nia cos np z wygladem

Gość gość
Co za d*pek

Gość gość
cała sztuka podrywania na tym polega wy głupie baby :D

Gość Mongoł z tv
no i obniżyłeś ich samoocenę. Wszystkie są twoje :)

Gość gość
Nie wiem kogo tak podrywałeś, ale to musiały być bardzo dziwne panny.

Gość gość
wiesz ale gdy mężczyzna obniża moją samoocenę to po prostu go ignoruję unikam i uważam za idiotę ... znałam jednego takiego który właśnie w ten sposób chciał się ze mną umówić .... do tej pory gdy sobie go wspomnę to na wymioty mi się zbiera!!! proponuję jakieś bardziej cywilizowane sposoby podrywu .......bo mówiąc komuś negatywne teksty na jego temat nie zyskasz sympatii! a tylko zyskasz antypatię !!!

Gość gość
cały trik polega na tym, że dziewczyna której umiejętnie podkopie się samoocenę stara się za wszelką cenę udowodnić swoją wartość co często kończy się w łóżku :D wiecie już o co chodzi głupie baby :D

sporo w tym prawdy co napisalem tylko nalzy to zrobic inteligentnie ma to pewne wspolne cechy z teoria klebka ktory bawi sie kot, dopoki sie nim bawi i go nie zapal ten klebek jest atrakcyjny , pokazanie ze jest sie nieosiagalnym co wywoluje pozadanie tak samo kobiety niby nie lubie niegrzecznych facetow a tak naprawde leca na nich

Gość gość
Zacznij szpanować kasą , zacznij się wywyższać swoim stanem posiadania. Powiedz jej , że jest gołod*pcem i wielki zaszczyt ją kopnął , że wogóle z nią rozmawiasz. Podkreślaj na każdym kroku , że należysz do wyższych sfer , a ona do plepsu , od razu poprawisz jej samoocenę;-) Mów jej , że jest za gruba , że cycki jej opadły i przypominają pestki winogron;-) Że jest już stara i jeżeli ciebie nie wybierze to czeka ją marny los z jakimś starym oblechem , któremu będzie musiała obierać kartofle itp to powinno pomóc;-) Taka manipulacja spowoduje , że laska kompletnie straci wiarę w siebie , straci wiarę w facetów , załamie się totalnie , że faceci to zmutowane odpady genetyczne , a na koniec zostanie zatwardziałą singielką i uzna , że towarzystwo nawet 40 kotów jest dużo lepsze! Oto przepis jak uwieść kobietę;-)

Gość gość
kasą trzeba szpanować umiejętnie

Gość gość
wydaje mi się, że należy zacząć od siebie, czysto się umyć Paco Rabanne 1 Million woda toaletowa dla mężczyzn(300 złotych lub taniej), czysta modna biała koszula (to działa) i nabawić kultury, ducha- jesteście ludźmi, a człowiek to brzmi dumnie ?

Gość gość
w sumie mam to gdzieś, wdrażaj swoje teorie, a będziesz dalej sam albo po pare tygodni z każdą, która będzie na tyle głupia, że z tobą sie umówic 2-gi raz. Robisz rzeczy przeciwskuteczne, rób nadal. Miłego zdychania w samotności.

Gość A TY taki piekny idealny
Czesto widze na ulicach i nie tylko..,slysze Jak takie IMITACJE MESKIE,niedojrzali,dziecinni-ktorzy sa tak naprawde BARDZO ZAKOMPLEKSIENI ,a udaje macho kozaka .. krytykuja, ,smieja sie z kobiety czy to na ulicy ,czy w klubie ,a sami nie sa PIEKNI IDEALNI...a te kobietki z ktorych wiesmiewaja sie ,krytykuja..sa w wiekszosci FAJNIEJSZE OD NICH ... Czesto slysze jak facet mowi na dziewczyne ze brzydka jest ,ale wcale nie jest brzydka..

Gość FACECI TO MANIPULANCI
Faceci bardzoo manipuluja kobiety..a niektore daja sie :( i wierza im

Gość gość
Niegrzecznych chłopców spuszczam z wodą klozetową do kanalizacji. Trzeba byc ostatnim idiotą żeby podrywać kobietę na obniżanie jej samooceny. Zyskasz tylko tyle, że znajdzie sobie i pokocha takiego, który będzie jej mówił jaka jest wspaniała.

Gość gamma male
Jest takie powiedzenie: "Chcesz uwieść księżniczkę traktuj ją jak szwaczkę, chcesz uwieść szwaczkę traktuj ją jak księżniczkę." / Tyle w temacie drogie panie. :classic_cool:

Gość gość
ja bym cie potraktowała jak śmieciarza.

Gość gość
Może to dobrze jest spotkać takiego chamowatego prostaka , później bardziej doceni kobieta mężczyznę z wysoką kulturą osobistą , na zasadzie kontrastu:-))

Gość gość
e, nie wychowujmy go, niech sam sie przejedzie na swoich metodach.

Gość gamma male
nie każda może być księżniczką

Gość gość
"Paco Rabanne 1 Million woda toaletowa dla mężczyzn(300 złotych lub taniej)" x Aby pachnieć tak samo jak każdy wokół :D

Gość gość
Tak mnie jeden podrywał :D Było mi przykro bo mi się podobał, a mnie do siebie zrażał. Kopnęłam dziada w d**ę, mimo, że byłam mocno zakochana. Płakałam niemożliwie, ale się zawzięłam, że nie wrócę i basta! Potem już tak mi ubliżał i wyzywał, że miłość mi się szybko ulotniła. Najgorszy możliwy sposób na podryw, każda kobieta lubi być traktowana jak księżniczka i lubi się czuć wyjątkowa. Ja teraz takich dobrych i kochanych doceniam, a od cwaniaczków i kozaków uciekam migiem.

Gość gość
powiedz np,, ładne laski już mi się znudziły , nie dorastały ci do pięt, nie wygląd się liczy tylko charakter przy tobie to zrozumiałem ":D