Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdxxgf

Dzisiejszym kobietom podobają się tylko zaradni wygadani szpanerzy

Polecane posty

Gość prawik 1986
Ja powiem tyle kobiety to Zombie :) ' Trzeba za nie wszystko robić !! ' Ale jest na to sposób !!! Trzeba być gejem :) tak jak ja :D

Gość prawik 1986
Ja tam jestem gejem i jestem z tego zadowolony mam jednego !! faceta już 5 lata :)

Gość gość
Za mnie nic nie trzeba robic. Studiuje i pracuje. Mam prawko. Nie mieszkam juz z rodzicami, sama piore, sprzatam, gotuje. Poradze sobie z malymi domowymi naprawami. To zazwyczaj faceci malo potrafia, zeby nie szukac daleko - moj brat cioteczny. Aha, nie znosze szpanerow. Cieszylabym sie gdybym znalazla madrego, pracowitego faceta.

Gość gość
A co to kobiecie korona z głowy spadnie jak to ona jest kierowcą w związku? A może zbyt leniwe jesteście i wolicie by wam d*pke wozić? . jestem tego samego zdania co Lars - każdy powinien mieć prawko, to nie doktorat przecież :O kierowcą w związku? no chyba że pracujecie w tym samym miejscu, bo jakoś nie widzi mi się objeżdżać warszawę na około by podwieźć d*pkę faceta, a potem dojechać do siebie :D strata czasu i benzyny. może sam sie podwieźć :)

Gość LesnySlodziaczek
No coz, zgadzam sie z tym tematem, wprawdzie nie lubie szpanerow, ale to fakt, ze mam za duze wymagania w stosunku do faceta, a za male w stosunku do siebie :) i dlatego nie mam faceta :p i jest to pewien obraz, bo moja kolezanka ma podobnie :)

Gość gość
Jestem les :) Mam cycki jak Doda :) Chce któraś mnie przelecieć ? :)

Gość LesnySlodziaczek
Niektorzy nie potrafia jezdzic samochodem i tak juz jest

Gość LesnySlodziaczek
Mi sie bardzo podoba jak facet umie pewnie i dobrze autem jezdzic, to jedna z rzeczy ktore mnie kreca i nic na to nie poradze, ze tak mam!Mam sie oszukiwac, ze nie zwracam na to uwagi? Znam facetow co maja pieniadze, nawet jednego co ma auto a nim nie jezdzi tylko tramwajami! Ja takiego nie chce i juz :p

Gość gość
Mam cycki jak doniczki :)

Gość dzisiejsza kobieta
Dzisiejsze Kobiety w wieku 20-30 lat mają bardzo wysokie wymagania wobec potencjalnego partnera wygląd to 20% sukcesu, najważniejsze jest dla nich żeby fość miał setki znajomych był maxymalnie wygadany dowc*pny ekstrawagancki i był duszą towarzystwa, musi mieć prawo jazdy bo paniusia sobie nie zrobi bo za ciężko w Polsce! Mile widziane aby miał prace ale bardzo wiele lubi jak je bije po mordzie 'bo to takie męskie' musi świetnie tańczyć bo koleżanki zazdroszczą anatomist spokojni faceci dla tych zmaterlizowanych dziewczyn cytuję 'niech zdychają w samotności, bo co to za facet, do którego po ukończeniu studiów żaden znajomy nie pisze i nie dzwoni przez miesiące' || || mieszcze sie w przedziale wiekowy i czy mam wysokie wymagania? na pewno zyciowe i dojrzale, rozsadne podejscie do zycia. Wyglad nie stanowi 20 % sukcesu, zdecydowanie wiecej, co najmniej 50, gdzie dla faceta 90% u kobiety to wyglad, wiec i taaaaaak zdecydowanie mniej. Nie lubie jak ma setki znajomych i im poswieca swoj czas. Dusza towarzystwa - to samo, im w wiekszym centrum zainteresowan innych tym bardziej widzi jedynie siebie, swoja osobe, egoizm. Mile widziane aby mial prace ? HAHAHAHAH to mnie rozwalilo. Chyba jestes jeszcze w podstawowce, stwierdzam po twoim poscie, wiesz ... jak dorosniesz to zrozumiesz, ze bedac juz doroslym trzeba pracowac, bo nie zawsze mama i tata bedzie kupowac zabawki, lody i dawac kieszonkowe na zielone szkoly i kino, bo oni musza na nia tez zarobic a wszystko kosztuje, NAPRAWDE!, wiec trzeba samemu zdobyc kase, by miec za co jesc, za co sie ubrac, leczyc, gdzie mieszkac i placic podatki (pewnie nie wiesz co to jest, bo mama robi wszystkie oplaty albo tata i twoim jedynym zmartwieniem jest czy kupia ci rower, telefon kom. albo komputer na urodziny - taka rozpieszczona jest dzisiejsza mlodziez i dzieciarnia:( Niedlugo na 1 komunie beda dostawac tablety, konta w banku i wycieczki zagraniczne albo samochody, nawet by mnie to nie zdziwilo, a kiedys wystarczyl lancuszek na szyje, a dzis juz rower nie wystarcza, bo to za malo dla bekarta, ktory nawet 10 lat nie ma:O ). Ludzie roznie kombinuja ale zasda jest taka, ze kase trzeba i tak skads miec, bo tak jest skonstruowany swiat, kiedys to moze zrozumiesz:O. ... wracajac to postu - nie musi miec prawka, dla mnie to bez roznicy. Nie lubie jak bije po mordzie, z reszta tu nie ma co lubic, ale by to zrozumiec trzeba raz ze dorosnac a dwa nabyc troche inteligencji, wiec wszystko przed toba.;) Czy musi swietnie tanczyc? chyba tance z gwiazdami sie naogladales z rodzicami. Jak idziemy na wesele to super jakby umial tanczyc, ale wesele jest raz w zyciu, chyba ze idziemy do znajomych, a nie kazdy lubi tez chodzic na wesela, aaa chyba ze mowisz o dyskotekach szkolnych i tych na miescie, no ja ten okres mlodzienczy juz mam za soba, wiec sie nie wypowiadam.:D zapewne chlopcy lubia jak koledzy zazdroszcza. Takze nic madrego tu nie napisales, ani niczego racjonalnego nie dowiodles.

Gość gość
bzdury gadasz. jest coś pomiędzy "szpanerem" a totalnym prostakiem, którym ty najwyraźniej jesteś, zazdrosnym do tego.

Gość gość
Lars_Ulrich trzeba zaczać wymagać cioty czegoś od kobiet poza wygladem. a nie sie użalać. xxx Ci co wymagają od kobiety czegoś więcej niż wygląd zwykle na 99% zostają sami.

Gość gość
skąd masz te dan 99% ?

Gość do Lars_Ulrich
a jak ktos probowal zdawac i mu nie wyszlo?