Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawiczek lat 27

Czy prawiczek w wieku 27 lat ma jeszcze szansę to zmienić

Polecane posty

Gość Prawiczek lat 27

Niestety przespałem swój okres. Nie jestem brzydki (kiedyś wyglądałem gorzej), mam skończone studia, pracuję. Jednak nie spotykając się z dziewczynami stałem się nieżyciowe. W tygodniu głównie pracuję, jem, korzystam z internetu. Chyba uzależniłem się od czatów erotycznych, na dodatek masturbuję się codziennie. Mnóstwo czasu spędzam w kuchni, mógłbym bardzo pieczołowicie przygotowywać posiłki, nie licząc czasu. W weekendy realizuję się w sprawach związanych z hobby, do tego spotykam się ze znajomymi, czasem imprezuję i do tego po prostu wysypiam się. Do tego mam obsesję na punkcie płyt z muzyką i jednorazowo potrafię zakupić paczkę za 500 zł. Mam swoje nawyki niestety. Czy miałbym szansę się jeszcze zmienić i mieć szansę u kobiety? Na razie mam w sobie blokadę i do kobiety nie potrafię wystartować

Gość gość
Jeśli pozbyłbyś się prawictwa to mogłabym się z tobą umówić o ile zaprosiłbyś mnie w jakieś fajne miejsce.

Gość Prawiczek lat 27
Czyli bycie prawiczkiem skreśla faceta?

Gość nie ma juz szans
niestety tak jest

Gość o 5 lat za pozno
i tyle

Gość takiemu juz nic nie pomoze
...

Gość gość
mi by to nie przeszkadzało...podobnie się czuję. jutro kończę 22 lata i nadal jestem dziewicą

Gość gość
Po pierwsze musisz przestać szarpać bohatera. Poczytaj sobie chłopie o NoFapie i korzyściach jakie z niego płyną. Od siebie mogę potwierdzić że efekty są widoczne i trwałe. NoFap doda ci śmiałości i motywacji do kontaktów z płcią płcią przeciwną.