Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wezly chlonne

Polecane posty

Gość gość

witam mam pytanie czy ma ktos zwas powiekszone wezly chlonne bo czuje ze po prawej stronie mampowiekszone.jak ruszam to boli. nie wiem czy mi to przejdzie czy pojsc do lekarza.

Gość PASZTECIK09098
yyyy.......ile masz lat dziecko? a google ci dziala? a wiesz ze czlowiek ma na ciele z 200 tch węzłow? na szyji,pod zuchwą,na karku,pod pachami rąk,w pachwinach nóg i gzie stam jeszcze?:) nie panikuj poczekaj 1 tydzien,to moze byc infekcja czy przeziembienie....łykaj tabletki przeciwzapalne...po tygodniu jak bedzie bolalo to idz do lekarza.

Gość gość
ja miałem w zeszłym roku powiększone węzeł na szyji, do lekarza poszedłem dopiero jak nie mogłem już mówić i jeść. zapisał mi coś na d, ropa wywaliła i opuchlizna zeszła po 3 dniach

Gość gość
ja mam 21lat tez wlasnie na szyji mi to sie zrobilo.najpierw mialam bardzo mocny bol gardla wlasnie po tej prawej stronie bolu gardla juz nie mam tylko teraz ten wezel mnie boli

Gość gość
ja mam 21lat tez wlasnie na szyji mi to sie zrobilo.najpierw mialam bardzo mocny bol gardla wlasnie po tej prawej stronie bolu gardla juz nie mam tylko teraz ten wezel mnie boli