Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oczyszczanie twarzy kosmetyczka

Polecane posty

Gość gość

Ile kosztuje?Mam 17 lat i nie b ylam

Gość gość
odradzam.. ona zrobi to tak jak bys ty sam to zrobila, w dodatku to krepujace, ona będzie ci to robila w rękawiczkach.. a wiadomo, nie da się wycisnąć pryszcza w rękawiczkach, wiec będzie go malretowala, bo nie bd chciał wyjść, wiec da mu spokoj i w polowie tylko wyjdzie, a reszta 'odrosnie' po jakims czasie, w dodatku bakteria z jednego, przejdzie na czyste miejce, wiec w rezyultacie bd miała ich więcej, a zresztą to okropnie boli, gdybys to sama robila, moglabys sobie zrobić przerwę z 1 godz, a tam nie, jeden za drugim będzie szedł :( odradzam totalnie.

Gość gość
a kawitacja ultradzwiekowa? zadziala na zaskorniki?

Gość moniiiii1991
kawitacja zadziała ale tylko na te które są płytko. Tych głębokich nie ruszy. Wyciskania u kosmetyczki nie polecam. Raz dałam się namówić, co prawda efekt był ok, kosmetyczka zrobiła to bardzo higienicznie ale bój był niesamowity - aż miałam łzy w oczach. Może spróbój peeling kwasem migdałowm? Albo poszukaj jakiś domowych metod na zaskórniki. Mi bardzo pomogło smarowanie nosa zwykłym mlekiem z kartonu na jakieś pół godziny codziennie. To też kwas i zaskórniki znikają ;-)