Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak delikatnie zasugerowac przyjaciolce by bardziej dbala o siebie

Polecane posty

Gość gość
Nie jestem pusta, mam wysokie poczucie estetyki po prostu. Ale z opisu wyglada jak szczur, wiec mozna pomylic :D

Gość gość
zalosne,zostaw ja w spokoju i tyle, a twoj facet niech sie zajmie swoimi wlosami

Gość gość
Won pusta szczurzyco

Gość gość
Juz jej mowilas przeciez, myslisz,ze nie zajarzyla? Nie zdaje sobie sprawy z tego,ze jest zaniedbana? Ja mysle,ze ona dobrze to wie, ale nie chce sie jej o siebie zadbac, taki typ. Raz sie wyszykuje, ale pozniej nie bedzie sie jej chcialo. Pewnie bedzie czekac az ja umalujesz, ubrania dobierzesz, az samo sie zrobi. I z ulga wroci do swoich rozciagnietych dresow czy co tam nosi i dalszych marzen o krolewiczu z bajki. I dobrze, taka juz jest, a ty nie musisz jej ratowac i szukac jej faceta.

Gość gość
Byc moze bedzie i tak, ale chcialabym, zeby chociaz raz sprobowala poczuc sie inaczej. Temat zalozylam, bo chcialam aby ktos mi doradzil jak rozmawiac z takimi osobami jak im pomoc, ale cos mi sie wydaje ze tu w wiekszosci siedza ksiezniczki a te ktore chca pomoc sa atakowane za pustyzm. Dobry wyglad to nie oznaka pustyzmu, niestety panie ksiezne nie.

Gość gość
pustyzm :D

Gość autorka tematuijjjjjjjjj
;)