Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jutro kończę 23 lata jestem dziewicą

Polecane posty

Gość gość

raz w życiu się całowałam (tak byle jak), nie widziałam nago żadnego faceta (na żywo oczywiście) nie wiem jak na żywo wygląda penis...nigdy nie miałam go w dłoniach. z roku na rok jest gorzej, czuję się jak dinozaur. nie mam perspektyw na zmiany...czuję się z tym źle. czuję, że dużo mnie omija

Gość łaczę się w bólu
z twoim psychiatrą. Ewidentnie jest ci potrzebny.

Gość gość
jak to mozliwe? Pasztetowka jestes?

Gość łaczę się w bólu
chcesz aby przez sto lat była dziewicą ?

Gość eRTe
Skad jestes? moze da sie cos z tym zrobic :)

Gość gość
no właśnie nie mam nadwagi, podobno mam ładne rysy twarzy...bardzo długie i bujne włosy...no ale jestem nieco nieśmiała jeżeli chodzi o bliższe kontakty z facetami. no i przez to, ze studiuję i pracuję to mam mało czasu na poznawanie nowych ludzi...z resztą ja czasami wolę posiedzieć w domu niż się włóczyć po barach i klubach

Gość łaczę się w bólu
jednak im ktoś dłużej "choruje" tym później rokowania gorsze i całkowite wyleczenie nie zawsze możliwe :P

Gość gość
miałam kiedyś nawet taki genialny plan żeby poznać kogoś tak tylko do seksu....ale nie umiem się przełamać, z kimś obcym

Gość łaczę się w bólu
to był naprawdę genialny plan :D masz dziewczyno głowę na karku, szkoda tylko że w niej sama pustka.

Gość eRTe
Kazdy jest obcy na poczatku, daj im szanse! :D Sobie rowniez! Ta blokade z uplywem czasu Cie psychicznie wykonczy! rob cos z tym! :D

Gość gość
boję się też tego, że zajdę w ciąże albo czymś się zaraże...to mnie też powstrzymuje..

Gość szczęściara5
ja też byłam nieśmiała nie miałam ochoty na jakieś tam imprezy z byle kim więc siedziałam w domu... modliłam się o dobrego męża i poznałam cudownego faceta takiego jak sobie wymarzyłam :) obecnie jesteśmy szczęśliwym kochającym się małżeństwem od ponad 4 lat :) więc głowa do góry :) Jezus powiedział ,, Proście a otrzymacie"

Gość eRTe
To chyba oczywiste, ze aktualne badania na HIV sa wymagane. W ciaze nie tak latwo zajsc, poza tym prezerwatywa obowiazkowa. A tak wogole to skad jestes?

Gość gość
prezerwatywa to też nie zawsze 100% pewności...ja jestem z Lublina

Gość łaczę się w bólu
idiotko on szuka darmowego r****nka, jeśli kręci cie seks z nieznajomym dewiantem to chociaż cennik sobie wystaw będzie jakiś pożytek z twojej głupoty :O

Gość gość
A co ma do tego ciąża? Przeciez na pierwszej randce z chłopakiem nie musisz isc do łóżka? Wiele osób idzie po ślubie do łóżka.

Gość gość
Dajcie spokój z tym Jezusem, co za brednie ... Do autorki tematu - po porstu zacznij szukać kogoś ciekawego przez internet. Nie trzeba od razu włóczyć się po barach, tym bardziej że tam raczej nikogo sensownego nie spotkasz. Wchodź na fora tematyczne jakie cię interesują, gadaj z ludźmi, może trafisz na kogoś. Seks jest fajny ... choć uważam że totalnie przereklamowany.

Gość Orfraie
Młoda damo jesteś niczym perła na dnie oceanu ;-)

Gość gość
Nie przejmuj sie i nie szukaj niczego na sile, bo potem bedziesz zalowac. Lepiej znajdz wartosciowego faceta, ktorrmu w 100% zaufasz. Pozdrawiam, Tez dziewica z Lublina:):)

Gość gość
ja miałam chyba z 15 randek takich z internetu. ja jestem już zmęczona szukaniem. jestem chyba zbyt nudna....

Gość gość
boję się, że już zawsze tak będzie. koleżanki albo w szczęśliwych związkach albo się dobrze bawią w inny sposób

Gość gość
nieźle :D

Gość gość
Ale co z tymi randkami z internetu? Nie byli chetni? Bez przesady, akurat na czacie nikt nie liczy na jakas inteligentna... Moze idz z tymi rozrywkowymi do klubu itp

Gość łaczę się w bólu
nie wysyłajcie jej do klubu ona przecież lekarza potrzebuje :O

Gość gość
Ja jestem dokladnie taka sama jak Ty. Studia, staz, nie chce mi sie wloczyc po klubach. Jestem 2 lata mlodsza, jeszcze takiego parcia na seks nie mam, ale wiadomo...

Gość gość
jak się spotykałam z tym z internetu to wtedy jeszcze nie myślałam o tym, żeby znaleźć sobie kogoś tylko do seksu. te znajomości szybko się zazwyczaj kończyły, w sumie sama nie wiem czemu

Gość gość
ja mam 20 minut do lublina autem i zgłaszam się na pomoc nawet 2 dziewczyny jednocześnie mam 39 lat i zarazem duze doświadczenie .jestem zdrowy

Gość gość
Hahaha To moze trojkacik 2 dziewice plus facet 39lat:)