Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

oto Polak który poderwał miss Nowego Jorku

Polecane posty

Gość gość
"żaden polak nie ma powodzenia za granicą" MIT OBALONY

Gość gość
to przede wszystkim piękna kobieta, piękniejsza niż tuzin Polek

Gość gość
Ciekawe co w nim widziała :-D nie wierzę

Gość gość
kobiety z innych krajów patrzą na coś więcej niż wygląd i portfel. Nie każda kobieta to polka :D

Gość gość
Ja sam jestem z piękną azjatką, a jestem polakiem. Mam mnóstwo znajomych i kolegów, którzy też byli bądź są z kobietą z innych krajów. Jak facet jest atrakcyjny to jakiejkolwiek narodowości by nie był potrafi znaleźć kobietę. To, że polacy są gorsi czy brzydsi, a polskie kobiety są najpiękniejsze to mit stworzony przez same polki by usprawiedliwić swoje k*rewstwo i puszczanie się za kasę czy dla szpanu z obcokrajowcami. Polscy faceci różnią się od polskich kobiet tym, że nie wszyscy robią to dla przechwałek( ja ze swoją dziewczyną z Tajlandii nie wstawiam zdjęć na facebooka, fotobloga i nie przechodzę wszędzie tak by koledzy zobaczyli. Po dwudzieste primo: polki to w większości pasztety. Zróbcie sobie rozeznanie i wyjdźcie do centrum miasta i zapisujcie ile widzieliście pięknych kobiet. 90% pań które miniecie to bazyle, a po trzydziestce to już w ogóle.

Gość gość
Ja sam jestem z piękną azjatką - całkowicie zgadzam się z twoją wypowiedzią

Gość gość
Dodam jeszcze, że bywam często za granicą i tam zobaczyć kobietę z facetem niższym o parę cm i nieatrakcyjnym nie jest niczym niezwykłym( do tego często nie są specjalnie bogaci). Tylko poleczki naoglądały się mediów i teraz lecą tylko na wygląd i kasę, a do tego to zdradliwe ścierwo bo ich uroda( jedyny atut) kończy się po 25 roku życia i pryska niczym bańka mydlana. To pułapka. Nie ma czego szukać u polskich kobiet bo wymagania to to ma z kosmosu, a gówno sobą reprezentuje.

Gość gość
miss NY mogła przebierać w facetach, bardziej niż niejedna polka spuszczona z łańcucha, mieszkająca w UK, jednak wolała wybrać kogoś z kim zbuduje szczęście a nie typa co potrafi tylko rzucać kasą i kozaczyć.

Gość gość
Proszę bardzo żadna się nie wypowie "zatkao kakao" :D Dziękuję za uwagę.

Gość Cartierr
dobre ! :)

Gość gość
up. To ważny temat.

Gość gość
Małpy to nie ludzie. Czarna nie kobieta.