Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy nie wygłupię się

Polecane posty

Gość gość

jeśli poskładam CV do sklepów odzieżowych, kosmetycznych nie mając żadnego doświadczenia? Bo wysyłam ciągle cv, odpowiadam na ogłoszenia i nic. Czy nie wygłupię się, jeśli osobiście będę chodzić z cv i po prostu je zostawiać? Ja już nie mam siły, chcę pracować na siebie ale skąd mam wziąć doświadczenie...

Gość gość
Pracuję w szkole i zdarza się dość często, że ludzie osobiście przynoszą cv, więc chyba się nie wygłupisz.

Gość gość
ale ja nie mam doświadczenia (co jest obecnie szczególnie wymagane), nigdzie nie pracowałam bo nikt mnie nie chce przyjąć. Nie mam też żadnego kursu na kasę fiskalną. Nie chcę, żeby mnie wyśmieli. Ale z drugiej strony ja nie wytrzymam kolejnego roku siedzenia w domu.

Gość gość
jeśli jesteś zarejestrowana w UP, możesz zapytać o staż, przyuczenie zawodowe, może Ci pomogą, albo skierowanie na kurs - kasy fiskalnej.

Gość gość
Pisz i zanoś. Trafisz wreszcie na pracodawcę, który wie, że doświadczenie trzeba gdzieś zdobyć.

Gość gość
obecnie nie jestem zarejestrowana, miałam pewne problemy i dopiero w październiku się zarejestruję. Mi by wystarczyło chociażby takie wykładanie towaru np w rossmannie czy innym kosmetycznym sklepie.

Gość gość
no dobrze, więc drukuję cv i zaczynam roznosić od wtorku. Ja już naprawdę jestem załamana tym, że od ponad roku nie mogę znaleźć pracy... Wszyscy znajomi pracują a mi wstyd, bo ja nie. Przez siedzenie w domu wpadam w depresję.

Gość gość
a studiujesz?

Gość gość
musialabys zostawiac cv kierownikowi bo czesto pracownicy wyrzucaja

Gość gość
uczę się na kosmetyczkę. Będę pytać o kierownika bo właśnie boję się, że pracownicy to wyrzucą.