Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arek1010

dlugi pocalunek na dowidzenia od bliskiej osoby

Polecane posty

Gość arek1010

czesc, czesto moja mamuska podrozuje sluzbowo, czesto odwoze ja na dworzec. ostatnio pociag miala nad ranem, wrocila z imprezy, jeszcze lekko podchmielona, poczym jak ja odwiozlem o 6rano na pkp, tradycyjnie dala mi buziaka na pozegnanie - no ale tym razem, takiego dlugiego, czulem jej jezyk. po czym wyszla jak nigdy nic... troche to dziwne, czy mieliscie nieraz podobnie? swoja droga, podniecilo mnie to wbrew pozorom. sorry, ale musialem to komus powiedziec.

Gość bo ale za
dziwna sytuacja nie wyobrażam sobie tego uczucia,z matką!

Gość arek1010
no ja do tej pory tez nie, mimo ze mama jest atrakcyjna, ma 42lata, typowa milfetka

Gość bo ale za
to u Ciebie musiało być normalne odczucie jak z jakąś inną dziewczyną jeżeli się podnieciłeś

Gość gość
niech matka znajdzie sobie faceta a Ty znajdź sobie laskę zamiast bzdury pisać i fantazjować.

Gość arek1010
nie fantazjuje, a mama ma faceta...

Gość gość
jak nie fantazjujesz to czemu nie pogadasz z matka?

Gość gość
ciekawy temat@!

Gość iwwwwwwwwo
Mam 38 lat, 17 letniego syna i od 7 lat jestem rozwiedziona. Któregos wieczora wyszłam z łazienki po kapieli i przechodząc przypadkowo zajrzałam do pokoju syna. Siedział przy komputerze a na ekranie miał jakąs rozebraną kobietę w pozycji dość jednoznacznej. Chrząknęłam i weszłam do pokoju, a on natyczmiast skasował ten ekran. Stanęłam w drzwiach i zapytałam: "Co ty oglądasz?". Zmieszal sie i bąknął "a tak sobie..... surfuje...." . Na to ja: "Nigdy nie widziałes kobiety?" Zaczerwienił się. I wtedy - powodowana jakimś nagłym impulsem - rozpięłam szlafrok pod którym miałam tylko majtki i pokazałam mu piersi. Spojrzał i jeszcze bardziej się zmieszał. "jak widzisz - nic ciekawego". Zawiązałam szlafrok i wyszłam. Dopiero potem zdałam sobie sprawę co zrobiłam. Leżałam w łózku i słyszałam, że mój syn sie masturbuje. Nie miałam wątpliwości, że jestem w tej chwili bohaterka jego marzeń, że ma przed oczami moje piersi. Podnieca mne to.

Gość gość
a sakd jestes?

Gość katrin mali
moj chlopak na odchodne zrobil mi bardzo fajna minetke i wylizac caly anal i na koniec dalam jemu w morde

Gość gość
podniecilo to go albo ciebie?

Gość katrin mali
wycinanie nasieniowodow jest fajne u faceta

Gość gość
znaczy wazektomia domowym sposobem?:D