Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co sądzicie o 25 latce którą utrzymują rodzice

Polecane posty

Gość gość

bo jeszcze studiuje? jeśli sobie dorabia ,ale to nie wystarcza?

Gość gość
to duzy wstyd?

Gość gość
Jeśli to studia dzienne to spoko.

Gość Jagoda w Malinach
że nie jest jedyna w takiej sytuacji i niech sie nie martwi, bo zdazy sie jeszcze napracowac roznica miedzy kims kto zaczyna pracowac w wieku 18 lat a w wieku 25+ jest taka, ze ten pierwszy bedzie robic fizycznie dopoki mu organizm nie wysiadzie i nie przejdzie na rente, ten drugi dzieki wyksztalceniu dostanie mniej wyczerpujaca i bardziej prestizowa prace

Gość gość
dzienne ,ale .. płatne. na uniwersytet się nie dostałam tylko na prywatną... studiuje pielęgniarstwo. Dlatego ,że są płatne i dzienne to sama się nie mogę utrzymać studiując...

Gość gość
że jest leniwa i dziecinna. tylko to przychodzi mi na myśl.

Gość Jagoda w Malinach
no i dziewczyno czym ty sie przejmujesz, swietny kierunek, jeszcze sie odkujesz :) jakbys studiowala np taka pedagogike czy inne pseudocos gdzie sobie bimbaja caly rok to bylby powod do wstydu, ale pielegniarstwo? ambitny, i mysle ze nawet trudny- bo medyczny kierunek.

Gość Jagoda w Malinach
leniwa? osoba ktora sie uczy tez wykonuje prace- umyslowa.

Gość gość
no kierunek jest ciężki to prawda... wcześniej studiowałam coś innego ,a teraz poszłam na pielęgniarstwo bo po tym widzę szanse na prace :) nawet myślę o wyjeździe do Niemiec w przyszłości i pracy tam,ale nie to jeszcze zobaczymy...

Gość gość
Powiem Ci tak. Studdiuję , pracuję dorywczo i nie mam ani kasy ( wszystko idzie na studia) ani czasu ( ciagle albo nauka, albo praca) i w*******ą mnie znajomi, co mówia " ale masz fajnie, nie pracujesz tylko się uczysz itp) A tak na prawdę to oni mają więcej czasu a i kasę na przyjemności.. więc kto ma lepiej? :O

Gość gość
więc nie przejmuj się tym co mówia inni. jedni wybrali naukę inni pracę , także to żaden wstyd, że utrzymuja cię rodzice... cieżko utrzymać się normalnie, a gdzie tu jeszcze wydajac tyle na szkołę, dojazdy itp.

Gość Jagoda w Malinach
no to spojrz na to jak widza to inni: zaradna dziewczyna, cos robi, inwestuje w siebie, nie dosc ze sie uczy i to dziennie, to jeszcze jednoczesnie pracuje