Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 30NormalnyF

Normalne dziewczyny

Polecane posty

Gość gdzie jest feler
Ja mam na przykład w pracy tak, że raczej jestem dość poważna do ludzi, którzy do mnie przychodzą, inna jestem do znajomych. Uśmiechami w pracy zdarzało mi się narobić sobie kłopotów :)

Gość zosia samosia83
uśmiech pomaga na drodze jak mandat chcę wlepić :P może wstyd się przyznać ale czasem można sobie tym uśmiechem życie uratować :)

Gość Stadionowy_bandyta
Ja w pracy trzymam się z dala od wszelkich flirtów i przygód. Skandal mi niepotrzebny, a poza tym większość kobiet to mężatki i czułbym się jak skończona świnia, mając jakiś epizod. Dlatego też uśmiech dozuję ; )

Gość gdzie jest feler
U nas towarzystwo zgrane i o flirtach nie może być mowy. Ale mam cały czas pracę z ludźmi i różnie bywało jak sobie facet coś wkręcił... W pracy trzeba uważać.

Gość Stadionowy_bandyta
Dobra, idziemy spać : D Dobranocka już dawno była!

Gość gdzie jest feler
Dobranoc :)

Gość 30NormalnyF
W moim przypadku praca i relacje biznesowe z innymi firmami, w których nierzadko pracują kobiety - odpadają. Sprawy zawodowe są dla mnie oddzielane grubą linią od prywatnych. Nigdy bym sobie nie pozwolił na jej przekroczenie, to kwestia jakiejś etyki zawodowej (podobnie jako wykładowca). Portale społecznościowe (randkowe), przepraszam z góry jeśli kogoś to urazi, nie traktuję poważnie. Jestem jeszcze dzieckiem "realu", więc... ;) ale na poważnie: zawsze mnie zastanawia, jak publicznie można dawać się prześwietlić wszystkim albo wszystkich okłamywać co do swojej tożsamości. Uśmiech. Ale faktycznie w tym coś jest. Już kilka razy zauważyłem, że czasami sam uśmiech i jakieś takie pozytywne nastawienie, wystarczy by nawiązać bliższe relacje. Czasami mam nawet wrażenie, że Ona czeka tylko na mój kolejny krok, ale ja go nie potrafię wykonać...

Gość zosia samosia83
tak jutro praca i podrywanie :) kolorowych

Gość gość
Felerem jest to, że zamiast czytać Moliera bądź Castillo Solorzano do poduszki siedzisz w tym czasie przy kodeksach bakałarzu. ;) Zamiast słuchać AC/DC nucisz w drodze do pracy piosenki lecące akurat w radiu. I pewnie masz skromnej wielkości przyrodzenie. Ale w sumie to zazdroszczę ci - może dzięki tym paru felerom spędzisz życie w miarę znośnie, z dala od kobiet, panie ,,intelektualisto''. ;)

Gość gość
Widzisz... I doszlismy do sedna. Wiecej pewnosci siebie w relacjach damsko-meskich. My tez mamy duzo obaw i kompleksow. Tak, jak ktos napisal - moglibysmy sie duzo od dzieci nauczyc. Musisz pokonac ten lek przed odrzuceniem, a wszystko sie ulozy.

Gość Wybredny
Autorze czytając Twój pierwszy post poczułem się jakbym czytał samego siebie. I jeszcze ta aplikacja... :) Przeczytam jutro na spokojnie cały temat i przyłączę się do dyskusji. :)

Gość gość
Hehe, ja tez studiuje prawo, aplikacja w przyszlosci zapewne. Kto by pomyslal, ze prawnicy sa tacy niepewni siebie:)

Gość Stadionowy_bandyta
Zanim pójdę spać, muszę napisać jedno zdanie: Panowie, więcej jaj! Nie ma kobiety nie do zdobycia! Dobranoc!

Gość gość
Stadionowy dobranoc, odezwe sie jutro do Ciebie na poczte

Gość muhihihi
Lol. Trzeba było od razu napisać, że taki z ciebie 'skuteczny' podrywacz co się boi odezwać. A ty wypisujesz farmazony o tym, że nie ma normalnych dziewczyn, nie ma popytu na takich wspaniałych intelektualistów jak ty, nie masz laski, bo nie wiesz nic o modzie ani celebrytach, a tak w ogóle to kobiety boją się odzywać i piszesz to sam będąc tchórzem beznadziejnym. Zabawny jesteś.

Gość gość
Prawnicy, w ogromnej większości, są ludźmi (istnieją wyjątki), którym wydaje się, że przez lekturę paragrafów nabiera się rozumu, dowc*pu i ogłady, ba - nawet k**** od tego sam z siebie rośnie. Jest to cech zrzeszający chyba wszystkich najnudniejszych, a zarazem najbardziej egotystycznych osobników tego świata. Katon i Cyceron są wspaniali, ale zwyczajnie nudni przy Juliuszu Cezarze, ba, przy Marcjalisie. To do tych drugich zawsze lgnęły kobiety. I nie dziwcie się, że dzisiaj hydraulik, który przekroczył Rubikon wymieniając uszczelkę w umywalce jest bardziej pożądany od doktora prawa, który nie włada nawet sprawnie językiem polskim i uprawia psychologię na poziomie nastolatka. ;)

Gość gość
HAHAHA! Jesteś perfekcjonistą, pedantem i chcesz tworzyć związek? LOL. Zwal sobie konia i idź już spac. ;)

Gość gość
Miałam takiego jednego. To była baba nie facet...

Gość gość
Ale przed wszystkimi odgrywał władcę, supermena, to znaczy od czasu kiedy mnie poznał i trochę p******ł.

Gość gość
To ja już wolę tego hydraulika powyżej. ;)

Gość gość
Gdzie się podziała cała ta palestra kafe. O 23:00 nie ma już nic chyba na wokandzie.

Gość gość
ludzie którzy są 'perfekcjonistami' w ich mniemaniu oczywiście to potem odbija im palma, ponieważ zawsze wszystko można zrobić lepiej. Nie da się być perfekcjonistą w każdym aspekcie życia. To niemożliwe. Więc lepiej poluzować. Bo można zwariować :P PS prawnicy lubią ostry seks i nie mam tu na myśli kilku klapsów po tyłku. A jak jest z Tobą autorze topiku?