Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilianna33

wpływ leków antydepresyjnych na wynik testu ciążowego

Polecane posty

Gość lilianna33

Witam, mam pytanie. Czytałam, że w czasie zażywania leków antydepresyjnych wynik testu ciążowego może być fałszywie pozytywny, bo jest większy poziom hcg. Czytałam również, źe w późniejszym okresie ciąży hcg może (ale nie musi) być na tyle wysokie, że test może dać fałszywie negatywny wynik. I moje pytanie brzmi: czy podczas przyjmowania antydepresantów, test w 10-11 tygodniu ciąży, może być fałszywie negatywny ze względu na zbyt wysokie hcg, przez co test głupieje? Chodzi mi o domowy test ciążowy z próbki moczu.

Gość zoja33
Przecież nie napisałam, że chcę mieć dziecko, tylko zadałam konkretne pytanie! I skąd masz pewność, że chodzi o mnie? Nie napisałam przecież w 1 osobie, liczby pojedyńczej. I proszę o trochę kultury.

Gość gość
jakby niekulturalnie postępował Bartek wobec tej swojej małpy toby nie było madzi i nie byłoby zabójstwa

Gość gość
Ale kretyn odpisał,leki antydepresyjne sie bierze nie tylko ns depresję,ale też na różnego rodzaju nerwice,poza tym depresja nie czyni z człowieka mordercy!wielki znawca psychiatrii sie znalazł