Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JaneNorman

Dodatki do sukienki

Polecane posty

Gość gość
sukienka sama w sobie jest dosc ciekawa, wiec mysle ze wystarczą jakies kolczyki, bez zadnego naszyjnika.

Gość gość
albo drobna kolia,albo duza bransoleta

Gość JaneNorman
mam takze problem z doborem koloru butow oraz torebki bo sukienka sama w sobie jest dosc zucajaca sie w oczy...

Gość JaneNorman
ktos cos podpowie?mam malo czasu wesele w ten weekend

Gość gość
przyznam,ze ja bym nie wlozyla satyny,bo to ryzyko,ze kazda niedoskonalosc bedzie widoczna,no chyba,ze jestes baaardzo szczypla:).ja bym dodada zlote dodatki,czyli sandalki w kolorze zlota i skromna bizuteria,jakas bransoleta,lub wiszace wieksze kolczyki.Roz i zloto komponuja sie swietnie.Pozdr

Gość gość
tak przy okazji,nie zaszkodzi podziekowac,za udzielone porady..to sie tyczy kazdego,jesli o cos sie prosi:p

Sukienka fajna sama w sobie. Ze złotem bym tu uważała, przy błyszczącym materiale może być tandetnie. Właściwie w tym przypadku wystarczającym dopełnieniem będą torebka i buty, a jeśli już bardzo chcesz mieć biżuterię, to coś spokojniejszego: kość słoniowa, bransoleta w kolorze ecru?

Gość gość
mialam na mysli stonowane zloto,nie jakies blyszczace z drobinkami,[przeciez zloto ma tez inne odcienie.:)

Gość JaneNorman
tak wiec dziekuje;] jestem strasznie szczupla nosze rozmiar 32/34 tak wiec nie musze sie martwic;] a co myslicie o butach i torebce w kolorze kobaltowym? nie wiem czy to nie bedzie zbyt ciezkie zwlaszcza przy moim kompletnym braku opalenizny...