Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Śmieją się ze mnie zagraniczni koledzy z powodu Polek

Polecane posty

Gość gość

Jestem na korporacyjnej wymianie zagranicznej, są tu Francuzi, trochę Niemców, dwóch Murzynów z Senegalu, kilku Hindusów, trzech Kanadyjczyków i jakiś Azjata z Australii. I wszyscy się ze mnie naśmiewają, że Polska jest znana głównie z tego, że ma łatwe i perwersyjne kobiety i że jak Polka jest w pobliżu to od razu wiadomo że będzie ostra zabawa. I tak się ze mnie nabijają non stop, pytają złośliwie jak to jest żyć w kraju prostytutek. Już mam tego dość. Następnym razem w ogóle nie będę się przyznawał do swojej narodowości.

Gość gość
Taka opinie maja te nasze dzlwki na swiecie co zrobic :(

Gość gość
jasne przecież wyzwolone kobiety, których brakuje w naszym konserwatywnym kraju to co innego niż prostytutki, nikt przy zdrowych zmysłach nie śmiałby się z prostytutek, które najczęściej są ofiarami przemocy, mają nuż na gardle i są brutalnie zmuszane do prostytucji

Gość gość
sama spokalam sie ze zlosliwymi uwagami i musialam sie tlumaczyc ze nie wszystkie jestesmy takie, co nie zmiena faktu ze 98 procent polek puszczaja hamulce za granica i ida w tango a zgrywaja swiete

Gość gość
ja jakoś nie zauważyłam tego i prawie wszystkie znajome za granicą są nadal z polakami więc nie uogólniaj

Gość krazownick aurora
daj adres wysle ci bilet do Tajlandii, w jedna strone