Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak mam to interpretowac

Polecane posty

Gość gość

Tak wiec tak, chodzi o sprawe z chlopakiem, nie jestesmy razem ale cos nas do siebie ciagnie, kumplujemy sie, ja nawet przez jakis czas bylam nim zauroczona. A czasem nawet bylam/jestem zazdrosna gdy widze ze pisze z jakas dziewczyna. (pomimo ze nie jestesmy razem, tak wiem, zenada.) Ale chodzi o to, ja jestem dziewica, on prawiczkiem. Ale wiem ze go pociagam. Ktoregos razu rozmawialismy, on bardzo czesto zaczyna gadac o seksie i tak dalej. Nie raz pytal sie czy sie z nim przespie itp. Ale moja odpowiedz zawsze byla "nie". Tak wiec dalej. Rozmawialismy i nie wiedzialam dlaczego tak bardzo zalezy mu aby sie ze mna przespac. On powiedzial ze zna wiele dziewczyn ktore sa "zboczone" ale mu sie nie podobaja, obrzydzaja go. A ze mna jest inaczej. Napisal tez ze jestem jedyna dziewczyna z ktora chcialby to zrobic. Powiedzcie mi, nie chodzi mi abyscie mi pisali czy powinnam to zrobic czy nie, tylko co o tym myslec. Czasami jest naprawde mily, a czasem zachowuje sie jak d*pek.

Gość gość
UP prosze pomozcie

Gość gość
Wyd*pczyć cie chce i pociska ci pierdy które chcesz usłyszeć ;-O

Gość gość
Czasami jest naprawde mily, a czasem zachowuje sie jak d*pek. to można powiedzieć o co trzecim facecie... może daje ci do zrozumienia, że coś do ciebie czuje, tylko szkoda, że w taki sposób. sama go zapytaj, czy chodzi mu tylko o seks i jak to z wami jest, i dlaczego w ogóle na to naciska, skoro nie jesteście razem i tylko się kumplujecie...później byłoby niezręcznie...