Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sajena88

Dukan faza II

Polecane posty

Gość gość
ja sobie od czasu do czasu pije lampke czerwonego wina

Gość gość
tak w 3 afzie , no ale niektorzy pewnei pija w 2 bo nie pzrestrzegaja diety dokladnie

Gość gość
no nie kazdy ja od roku juz nie mam wogole , a przeddtem mialam ;( teraz nie wiem czemu ,co sie stalo

a co chcesz sie znowu odchudzac i nie masz silnej woli? czy chodzi o cos innego ( nie chce byc wsc*pska )

Gość gość
ja mam opone na brzuchu reszta szczupla i nie moge zaczac zeby ja zlikwidowac, no nie mam silnej woli

potrzebujesz motywacji, nie masz jakiegos wesela i kiecki, w ktora chcialabys sie wbic :)

ja bylam wczoraj u mamy i poraz pierwszy sie u niej nie obzarlam :D zabralam ze soba serek wiejski i pomidorka i to byl moj obiad, potem przy kawie postawila wielkiego drozdzowca mniam :P ale sie nie skusilam :D wiem, ze dopoki pierwszy raz sie na cos nie skusze, to dietka bedzie szla, ale jak juz skrobne cos niedozwolonego, to potem znowu i znowu i diete szlak trafi....

jesli chcesz zacznij juz dzis, ja bede chetnie cie wspierac w zrzucaniu oponki :) tylko zaloz jakis nick zamiast tego goscia :)

Gość gość
to wejdz na forum o dukanie i sie zapytaj a nie zcekaj az ktoras ci tu napisze matko jak dzieci

Gość gość
pozatym masz juz odpowiedz a szukasz dalej , tez robilam 1/1 i jest najlepszy

wchodze na inne fora, a tam jak do sciany, dlatego zalozylam swoj topic..z mysla o takich wlasnie jak ja, na ktore nikt nie reaguje na innych topicach...a jak sama nazwa wskazuje chodzi o faze 2 a nie o odp na 1 pytanie...

Gość gość
i kazdy pisze z\e 1/1 najlepszy

tak, bo nie jest monotonne, ale zdania sa podzielone z tego co wyczytalam, mi chodzi spadek kg, kiedy jest najwiekszy...jedni mowia, ze np.przy warzywach woda sie zbiera, a na proteinach wydala i ze 1/1 to ciagly zastoj, inni znowu, ze 5/5 to krotszy zastoj

Gość gość
ja by łam 1/1 i wierz mi waga leciala mi szybciej niz tym co byli np 5/5 czy na innym systemi

no wierze wierze...:) ja zrobilam jednak 3/3, dzis moj ostatni dzien protein i jutro znow warzywka ,mniammm :D tak sie zdarzylo, ze mam wlassnie @ dlatego zwaze sie po nim, no i pewnie tez dlatego na uderzeniowce 1 kg mi ubyl, bo bylam przed...szczerze, to nie widze jakis efektow po ciuchach,dlatego mam wielkiego stracha wejsc na wage, nie chce sie rozczarowac..

jak juz zaczelam te diete, to chce ja przeprowadzic do konca,bo idzie mi super jesli chodzi o jedzenie, ale wiem, ze jak nie zobacze efektow na wadze, to ja przerwe, dlatego chyba nawet poczekam z wazeniem, az zobacze w cm ze zlecialo...