Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wkurza mnie teściowa bo dzwoni co 2 czy 3 dni do męża bo ja od niej nie odbieram

Polecane posty

Gość gość

pyta się co u nas - co to ją obchodzi?- strasznie się narzucała że chce chłopców do siebie na wakacje przyjąć i tak z tym mędziła że na złość jej zarezerwowałam im wczasy, potem też pytania czy na długi weekend - KIEDY JA MAM WOLNE!!!!!!- ona by chciała nas odwiedzić, ale powiedziałam wtedy DOŚĆ i nie chce aby ona była w naszym życiu! Jak ją ZUPEŁNIE odciąć od nas?

Gość gość
Oczywiście swoją matkę tez odcięłaś?

Gość gość
p**********a jesteś

Gość gość
odetnij sie glupia kurwo od neta bo widac, ze ci ewidentnie szkodz

Gość iwokot
Marne prowo. A jeśli tak jest jak piszesz, to współczuję teściowej że ma taka synową- i piszę to jako synowa.

Gość gość
Po pierwsze - nie wyzywam nikogo, więc trochę kultury. Pod drugie, to teściowe nie rozumieją że po ślubie powinny się odsunąć i czekać aż będą potrzebne a nie na siłę udowadniać wszystkim że co to one nie są.

Gość gość
Szkoda z tobą dyskutować. Teściowie chcą uczestniczyć w waszym życiu bo jesteście rodziną, nie mają wobec was żadnych obowiązków i żebyś się nie zdziwiła że gdy będą "potrzebni" to wtedy oni nie bedą odbierać twoich telefonów. I tak to pewnie prowo, bo takich bezczelnych ludzi to tylko na kafe się spotyka

Gość gość
traktujesz ją (tesciową) okropnie !

Gość gość
Oby twoja synowa z synem skutecznie się od ciebie odcięła.

Gość gość
Okropne jest to że chce mieć swoje życie bez kogoś takiego jak ona? To moje życie nie jej.

Gość kalinek12233
no autorko a jak często Ty rozmawiasz ze swoją mamą?

Gość gość
Żałosna jesteś. Teściowej kochać nie musisz, ale minimum szacunku by się zdało... o ile rozumiesz to słowo.

Gość Kasia44
Współczuję teściowej że ma taka francowatą synową.Dziwi mnie że dzwoni.Ja gdybym była na Jej miejscu miałabym ciebie w głębokim poważaniu.Swoja matkę tez powinnas odciąć i będzie super! ZAPAMIETAJ RURO! kiedys tez będziesz tesciową, zycze ci zeby synowe tez cie tak potraktowały! PAMIETAJ los jest mściwy i zlo powraca!

Czytam i oczom nie wierzę:D Jak mozna byc takim podlym dla drugiego czlowieka😠 Gdyby tak zachowała sie moja zona jak ty, to na bank rozwiódł bym się! Mam wspaniałą teściową na szczęście, żona tez ma dobry kontakt z moja mama i o to chodzi! Jak mozna miec tyle zawisci.Słusznie napisała przedmowczyni.W przyszlosci tez będziesz tak podle traktowana, poniewaz dzieci czerpia przykład od swoich rodziców.Wyrazy współczucia składam twojej teściowej że ma taką obrzydłą, podłą synową.WSTYD!

Gość chyba niepowazni jestescie
to co?ma spedzac z tesciowa kazdy wolny dzien?a zreszta tesciowe to nie rodzina,tylko rodzina meza.jesli 5 razy wyjde za maz to czy bede miala 5 rodzin?bierze sie slub z mezem a nie z rodzina