Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Koliberek77

ciaza

Polecane posty

Gość Koliberek77

Witam. Od pewnego czasu zle sie czulam ale wszystko zganialam na pogode, okres mialam normalny (przynajmniej tak mi sie wydawalo) i w terminie. Po poprzednim okresie mialam takie brazowe plamienia wiec zapisalam sie do ginekologa. ale moja ginekolog byla na urlopie i dopiero dzis mam wizyte. Miedzy czasie znow dostalam okres, skonczyl mi sie tydzien temu. W piatek tak na wszelki wypadek zrobilam test i zobaczylam 2 kreski, test powtorzylam i rowniez pozytywny. Boje sie tej dzisiejszej wizyty bo nie wiem czego sie spodziewac...Jesli jestem w ciazy to wspaniale ale boje sie ze moze byc cos nie tak;/. Pozdrawiam

Gość gość
Oj, będzie dobrze. W pierwszym trymestrze zdarza się, że normalnie kobiety mają okres. Zobaczysz co powie ginekolog. Daj znać co i jak :) Powodzenia.

Gość Koliberek77
martwie sie ze to moze byc ciaza pozamaciczna bo te krwawienia i plamienia. boje sie tej dzisiejszej wizyty;/

Gość gość
Mówiłam, w pierwszych miesiącach okres może być i wcale to nie oznacza niczego złego. A plamienia, sama miałam calutki pierwszy trymestr, szczęśliwie nie okazały się one groźne dla dziecka. Dobrze będzie, myśl pozytywnie, dziecko czuje, że się stresujesz.

Gość Koliberek77
okazalo sie ze bylo to wczesne poronienie i mam za duzo jakiegos hormonu androstendion