Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciaza

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam pewien problem. a mianowicie, miesiączkę dostałam we wtorek wieczorem ok godz.21 (13.08.13) była ona wywołana przez luteinę. Tabletkę antykoncepcyjną wżiełam w środę rano o 7.00. To moje pierwsze opakowanie. Od tego czasu biore tbletki regularnie. ale w sobote wydarzyła się taka sytuacja, która nie daje mi spokoju. Podczas pieszczot, mój partner mógł mieć na palcu znikomą ilość nasienie (o ile miał bo twierdzi że nie) i włożył tego palca do środka. BYl to 4 dzień cyklu, końcówka miesiączki, w zasadzie to malutkie plamienie. aa i dodam jeszcze, że wytrysk był po tym dotykaniu, ale mogło się coś z niego wydobyć. Moje pytanie brzmi: Czy przez tą sytuację mogę zajść w ciążę? Wstrzymajcie się od głupich kom.

Gość gość
i kiedy byla ta sytuacja to wzielam czwarta tabletke

Gość gość
naprawdę daj sobie spokój z zamartwianiem się. Zajść w ciążę wcale nie jest prosto bez tabletek, a co dopiero biorąc tabletki. Także wierz mi, biorę tabletki 15 lat z przerwami na ciążę. Przez te 15 lat zdarzało mi się wiele razy zapominać tabletek, brałam różne antybiotyki, wymiotowałam, miałam rozwolnienie iw ciążę nie zaszłam

Gość gość
ok skarbie ale to pierwsze opakowanie dopiero. i czy w tym cyklu bedzie owulacja?

Gość gość
czyli nawet jakby na rece cos bylo to jets mała szansa? tavletki dzialaly?

Gość gość
nie ma szans!

Gość gość
a od dziś boli mnie bardzo jajnik :/ ale to moze jkakies zapalenie? czyli na pewno nie ciaza?

Gość gość
a te tabletki działąły już? okres dostalam we wtorek wieczorem a tabletke w srode rano o 7.00

Gość gość
prosze o odpowiedzi